۱۰۱۷۴۷۹
۲ نظر
۵۰۱۳
۲ نظر
۵۰۱۳
پ

تکذیب پرداخت وام ۱۰۰میلیونی به مستأجران

وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: طرح ارائه تسهیلات ودیعه به مستأجران در بانک مرکزی، در حال بررسی و رقم آن هنوز مشخص نشده است.

خبرگزاری مهر: در حالی که امروز نایب رئیس مجلس، از ارائه تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی وام ودیعه مسکن از ابتدای مهر ماه خبر داد، اما یک مقام آگاه در وزارت راه و شهرسازی، این خبر را تکذیب کرد.

بر اساس این گزارش، وزارت راه و شهرسازی برای توانمندی مستأجران اقدام به ارائه طرحی به نام تسهیلات ودیعه مسکن کرد؛ این طرح برای بررسی و تصویب به بانک مرکزی ارسال شده، اما هنوز خبری از تصویب طرح نیست.

به گفته برخی منابع در وزارت راه و شهرسازی، قرار است سه شنبه این هفته مسئولان مسکنی این وزارت، مدیران بانک عامل بخش مسکن و برخی مدیران عامل شبکه بانکی با رئیس کل بانک مرکزی، جلسه‌ای در این رابطه برگزار کنند.

هنوز جزئیات این طرح مشخص نیست و منتظر تصویب و نهایی شدن آن از سوی بانک مرکزی هستیم.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • فریبا رستمی

    اگه درست باشه خیلی خوبه

    پاسخ ها

    • رضا

      عزیزم فامیلاشون همه ثبت نام کردن واسه همین تکذیب کرد مردم هجوم نبرن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج