۱۰۲۵۳۸۶
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

رویترز: تلاش تروئیکای اروپا علیه ایران ناموفق بود

یک دیپلمات اروپایی خبر داد که تلاش دقیقه آخری سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان برای توافق با چین و روسیه در تمدید تحریم تسلیحاتی ایران که تا حدود دو ماه دیگر به پایان می‌رسد، ناموفق بوده است.

خبرگزاری فارس: یک دیپلمات به خبرگزاری رویترز گفت که به نظر می‌رسد تلاش دقیقه آخری انگلیس، فرانسه و آلمان برای توافق با روسیه و چین برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران نا موفق بوده است.

تحریم تسلیحاتی ایران بر اساس برنامه جامع اقدام مشترک که سال ۲۰۱۵ میان ایران و شش کشور آمریکا، روسیه، چین، انگلیس،‌ فرانسه و آلمان امضا شد، در مهرماه سال جاری به پایان خواهد رسید و ایران می‌تواند اقدام به فروش و خرید تسلیحات کند.

رویترز: تلاس تروئیکای اروپا علیه ایران ناموفق بود

این دیپلمات اروپایی که خواست نامش فاش نشود در ادامه گفت‌وگو با رویترز افزود: «هدف دولت آمریکا پایان دادن به توافق هسته‌ای ایران است.»

تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران طبق مفاد برجام ۱۸ اکتبر سال جاری میلادی به پایان می‌رسد اما دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» تلاش ها برای جلوگیری از انقضای این تحریم‌ها را آغاز کرده است.

دولت آمریکا امروز سه‌شنبه (21 مرداد) قطعنامه‌ای را که خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران است در شورای امنیت سازمان ملل متحد به رأی می‌گذارد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج