۱۰۲۷۸۱
۵۰۱۶
۵۰۱۶
پ

چرا مولانا عبدالحمید در زاهدان‌سخنرانی نکرد؟

نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، برخی اخبار مبنی بر خواسته وی از استاندار برای لغو سخنرانی امام جمعه اهل تسنن آن منطقه را رد کرد.

خبرگزاری ایسنا: نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان، برخی اخبار مبنی بر خواسته وی از استاندار برای لغو سخنرانی امام جمعه اهل تسنن آن منطقه را رد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، در مراسم دیدار رئیس جمهور با علما، فضلا و طلاب استان، پس از قرار گرفتن در جایگاه سخنرانی گفت: من وقت خود را برای سخنرانی به دیگر عزیزان می دهم.

وی افزود: گفته شده است که من به استاندار سفارش کرده ام که مانع سخنرانی مولانا عبدالحمید در مراسم سخنرانی رئیس جمهور در ورزشگاه ۱۷ شهریور شود در حالی که اصلا اینطور نبوده است و من با استاندار چنین چیزی را مطرح نکرده‌ادم.

همچنین مولانا عبدالحمید در این مراسم، با اشاره به این مساله اظهار کرد: سخنان جناب آقای روحانی در مراسم صبح، برای ما جای سخن گفتن نگذاشت.

امام جمعه اهل سنت سیاستان و بلوچستان اضافه کرد: من می خواستم خوش‌آمد گویی انجام دهم و برخی مشکلات را مطرح کنم اما الان هم دغدغه ای ندارم و جای گلایه درباره این موضوع نیست.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج