۱۰۳۳۴۰۲
۷ نظر
۵۰۱۵
۷ نظر
۵۰۱۵
پ

اجاره میلیونیِ روزانه ویلا‌های کردان و لواسان

وضعیت قرمز شهرهای شمالی کشور باعث شده سفر به این شهرها کاهش پیدا کند، دست کم کسانی که مکان شخصی در این شهرها ندارند به دلیل شیوع کرونا احتیاط بیشتری می کنند. اما کاهش سفر به شهرهای شمالی، ویلاهای اطراف تهران را پر مشتری کرده است.

اقتصادنیوز: وضعیت قرمز شهرهای شمالی کشور باعث شده سفر به این شهرها کاهش پیدا کند، دست کم کسانی که مکان شخصی در این شهرها ندارند به دلیل شیوع کرونا احتیاط بیشتری می کنند. اما کاهش سفر به شهرهای شمالی، ویلاهای اطراف تهران را پر مشتری کرده است.

پیش از شیوع کرونا نیز این ویلاها مخاطب خود را داشت و کسانی که از سفرهای طولانی به دلیل ترافیک سنگین آخر هفته پرهیز داشتند یکی از انتخاب هایشان ماندن در ویلاهای اطراف پایتخت از جمله کردان بود.

کرایه یک شب در یک ویلای ۳ خوابه در فصل بهار بین ۱ تا ۲میلیون تومان بود که این رقم در تابستان به بیش از ۲و نیم میلیون تومان رسیده است.

قیمت ویلاهای لوکس چند؟

می توان برسرقیمت ها چانه زنی هم کرد بستگی به این دارد که آخر هفته پرمشتری داشته باشد یا نه . اما قیمت معمول ویلاهای لوکس که میز بیلیارد و تجهیزات ورزشی و استخر روباز دارند به شبی ۵ میلیون تومان هم می رسد .

کسانی که این ویلاها را کرایه می کنند باید بدانند که براساس متراژ و اتاق خواب سقف ورود میهمان تعیین می شود و در ویلایی ۵۰۰ متری با ۴ اتاق خواب تنها ۸ نفر پذیرش می شود . بیشتر این ویلاها ۳ فضای پارک پیش بینی شده است .

کرایه های روزانه در طول ایام هفته ۵۰۰ هزار تومان ارزان تر از آخر هفته ها ست . به گفته یکی از مشاوران املاک این منطقه ویلاهایی که به صورت روزانه کرایه داده می شوند از روزی ۲ میلیون تومان به بالا است و براساس متراژ و تجهیزات این رقم افزایش پیدا می کند . اما به طور معمول بیشتر ویلاهای این منطقه در روزهای پایانی هفته شبی ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کرایه داده می شود .

رقم پیشنهادی برای اقامت یک شب در این ویلاها از لوکس ترین اتاقهای یکی از گران ترین هتل های تهران نیز بالاتر است . هزینه اقامت در یکی از سوئیت های هتل اسپیناس با متراژ ۶۵ متر و نمای کوه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و سوئیت هایی که نمای شهر دارند یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است .

اجاره میلیونیِ روزانه ویلا‌های کردان و لواسان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و؟؟

  • بدون نام

    ما کجا که نان شب نداریم.انها کجا.لعنت به این زندگی

  • بدون نام

    خوبه دیگه بهرحال کم درآمد نیست جیب آقازاده ها همیشه پره انشاالله ویلاها که در لواسان هستند مال مردم عادی وفقیر ایران که نیست مال آقایان وآقازادا های ایرانه جانم

  • بدون نام

    جز دزدان کسی دیگه ای می‌تواند اجاره این ویلا ها را بپردازد؟؟؟؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      احتکار کنندگان . آقازاده ها . بیت المال خورها . مفت خورها . گرانفروشان .....

  • گل آقا

    ۵میلیون خرج ۳ماه ماست

  • شهروندمنطقه ۴

    باید افتخار کرد به این مملکت اینقدر فاصله طبقاتی وگرانی های وحشتناک داره ومستاجرهایی که دیگه خواب خونه دارشدن هم براشون رویاست مسئولین به خودشون باید ببالند واقعا سیاست مداران قدری داریم خوش به حالمون کور بشه اونهایی که نمیتونند ببینند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج