اجاره میلیونیِ روزانه ویلاهای کردان و لواسان
وضعیت قرمز شهرهای شمالی کشور باعث شده سفر به این شهرها کاهش پیدا کند، دست کم کسانی که مکان شخصی در این شهرها ندارند به دلیل شیوع کرونا احتیاط بیشتری می کنند. اما کاهش سفر به شهرهای شمالی، ویلاهای اطراف تهران را پر مشتری کرده است.
اقتصادنیوز: وضعیت قرمز شهرهای شمالی کشور باعث شده سفر به این شهرها کاهش پیدا کند، دست کم کسانی که مکان شخصی در این شهرها ندارند به دلیل شیوع کرونا احتیاط بیشتری می کنند. اما کاهش سفر به شهرهای شمالی، ویلاهای اطراف تهران را پر مشتری کرده است.
پیش از شیوع کرونا نیز این ویلاها مخاطب خود را داشت و کسانی که از سفرهای طولانی به دلیل ترافیک سنگین آخر هفته پرهیز داشتند یکی از انتخاب هایشان ماندن در ویلاهای اطراف پایتخت از جمله کردان بود.
کرایه یک شب در یک ویلای ۳ خوابه در فصل بهار بین ۱ تا ۲میلیون تومان بود که این رقم در تابستان به بیش از ۲و نیم میلیون تومان رسیده است.
قیمت ویلاهای لوکس چند؟
می توان برسرقیمت ها چانه زنی هم کرد بستگی به این دارد که آخر هفته پرمشتری داشته باشد یا نه . اما قیمت معمول ویلاهای لوکس که میز بیلیارد و تجهیزات ورزشی و استخر روباز دارند به شبی ۵ میلیون تومان هم می رسد .
کسانی که این ویلاها را کرایه می کنند باید بدانند که براساس متراژ و اتاق خواب سقف ورود میهمان تعیین می شود و در ویلایی ۵۰۰ متری با ۴ اتاق خواب تنها ۸ نفر پذیرش می شود . بیشتر این ویلاها ۳ فضای پارک پیش بینی شده است .
کرایه های روزانه در طول ایام هفته ۵۰۰ هزار تومان ارزان تر از آخر هفته ها ست . به گفته یکی از مشاوران املاک این منطقه ویلاهایی که به صورت روزانه کرایه داده می شوند از روزی ۲ میلیون تومان به بالا است و براساس متراژ و تجهیزات این رقم افزایش پیدا می کند . اما به طور معمول بیشتر ویلاهای این منطقه در روزهای پایانی هفته شبی ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کرایه داده می شود .
رقم پیشنهادی برای اقامت یک شب در این ویلاها از لوکس ترین اتاقهای یکی از گران ترین هتل های تهران نیز بالاتر است . هزینه اقامت در یکی از سوئیت های هتل اسپیناس با متراژ ۶۵ متر و نمای کوه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و سوئیت هایی که نمای شهر دارند یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است .
نظر کاربران
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و؟؟
ما کجا که نان شب نداریم.انها کجا.لعنت به این زندگی
خوبه دیگه بهرحال کم درآمد نیست جیب آقازاده ها همیشه پره انشاالله ویلاها که در لواسان هستند مال مردم عادی وفقیر ایران که نیست مال آقایان وآقازادا های ایرانه جانم
جز دزدان کسی دیگه ای میتواند اجاره این ویلا ها را بپردازد؟؟؟؟
پاسخ ها
احتکار کنندگان . آقازاده ها . بیت المال خورها . مفت خورها . گرانفروشان .....
۵میلیون خرج ۳ماه ماست
باید افتخار کرد به این مملکت اینقدر فاصله طبقاتی وگرانی های وحشتناک داره ومستاجرهایی که دیگه خواب خونه دارشدن هم براشون رویاست مسئولین به خودشون باید ببالند واقعا سیاست مداران قدری داریم خوش به حالمون کور بشه اونهایی که نمیتونند ببینند