۱۰۵۱۲۲۰
۳ نظر
۵۰۱۹
۳ نظر
۵۰۱۹
پ

نرخ دلار به کانال ۲۷هزار تومان بازگشت

صرافی‌های بانک‌ها از صبح امروز، پنجم آبان‌ماه، قیمت دلار را برای فروش به مردم ۲۸ هزار و ۴۵۰ تومان اعلام کرده‌اند. این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت ۲۷ هزار و ۷۵۰ تومان خریداری می‌کنند.

خبرگزاری ایلنا: صرافی‌های بانک‌ها از صبح امروز، پنجم آبان‌ماه، قیمت دلار را برای فروش به مردم ۲۸ هزار و ۴۵۰ تومان اعلام کرده‌اند . این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت ۲۷ هزار و ۷۵۰ تومان خریداری می‌کنند.

بر همین‌ اساس طی روز جاری قیمت فروش یورو در صرافی‌های بانک‌ها، ۳۳ هزار و ۶۵۰ تومان اعلام شده است. همچنین قیمت خرید یورو نیز در این صرافی‌ها ۳۲ هزار و ۸۰۰ تومان است.

گفتنی است؛ ۵ صرافی بانکی در خیابان فردوسی با داشتن کارت ملی، کارت شتاب و شماره همراه به نام متقاضی از ساعت ۱۰ تا ۱۵ تا ۲۰۰۰ دلار آمریکا به متقاضیان واجد شرایط عرضه می‌کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    البته اگر بانک مرکزی بزاره.الان وقتی دلار بخواد ارزون بشه سریع مانعش میشن

    پاسخ ها

    • @﷼@

      تمام نوسانات ارز کار بانک‌مرکزی هست شک نکید

  • یک ایرانی ( کاربر قدیمی )

    الان باید ذوق کنیم ؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج