۱۰۵۵۰۰۳
۱ نظر
۵۰۲۳
۱ نظر
۵۰۲۳
پ

قیمت دلار در صرافی بانک‌ها

صرافی‌های بانک‌ها از صبح امروز، پانزدهم آبان‌ماه، قیمت دلار را برای فروش به مردم ۲۶ هزار و ۸۵۰ تومان اعلام کرده‌اند که نسبت به روز گذشته کاهش تقریبا دو هزار تومانی داشته است.

ایلنا: صرافی‌های بانک‌ها از صبح امروز، پانزدهم آبان‌ماه، قیمت دلار را برای فروش به مردم ۲۶ هزار و ۸۵۰ تومان اعلام کرده‌اند که نسبت به روز گذشته کاهش تقریبا دو هزار تومانی داشته است.

بر همین‌ اساس طی روز جاری قیمت فروش یورو در صرافی‌های بانک‌ها، ۳۱ هزار و ۴۰۰ تومان اعلام شده است.

گفتنی است؛ ۵ صرافی بانکی در خیابان فردوسی با داشتن کارت ملی، کارت شتاب و شماره همراه به نام متقاضی از ساعت ۱۰ تا ۱۵ تا ۲۰۰۰ دلار آمریکا به متقاضیان واجد شرایط عرضه می‌کنند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • بدون نام

    دولار کیلویی چند ؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج