۱۴۰۰؛ پاشنه آشیلِ «محمد» و تریبون صداوسیما
احتمالا هرچه به انتخابات رياستجمهوري ۱۴۰۰ نزديك شويم، نام سردار سعيد محمد فرمانده قرارگاه سازندگي خاتمالانبيا را بيشتر و بيشتر ميشنويم. او تنها چند ماهي است كه بهطور جدي در حال رايزني با احزاب اصولگراست تا بتواند خود را در دل آنان جا كند و حمايت جريان اصولگرا را براي كانديداتوري در انتخابات ۱۴۰۰ به دست بياورد.
روزنامه اعتماد: احتمالا هرچه به انتخابات رياستجمهوري ۱۴۰۰ نزديك شويم، نام سردار سعيد محمد فرمانده قرارگاه سازندگي خاتمالانبيا را بيشتر و بيشتر ميشنويم. او تنها چند ماهي است كه بهطور جدي در حال رايزني با احزاب اصولگراست تا بتواند خود را در دل آنان جا كند و حمايت جريان اصولگرا را براي كانديداتوري در انتخابات ۱۴۰۰ به دست بياورد.
اما درحالي كه به گفته حميدرضا ترقي، عضو ارشد حزب موتلفه به «اعتماد»، محمد مدتي است كه راسا در حال رايزني براي ورود به عرصه سياست، آنهم بالاترين سطح يعني انتخابات رياستجمهوري ۱۴۰۰ است، بسياري از ناظران معتقدند مهمترين مشكلات پيشروي او، علاوه بر نداشتن سابقه سياسي و تجربه مديريت كلان، ناشناخته بودن در فضاي سياسي و به طريق اولي در فضاي افكار عمومي است. در چنين شرايطي اما او در ادامه فعاليتهاي اخيرش، در قاب تلويزيون ظاهر شده است.
سعيد محمد كه با حضور در برنامه «نگاه يك»، با تاكيد بر اينكه قرارگاه خاتمالانبيا سپاه بازوي اجرايي دولتهاست و در همه دولتها خدمتگزار بوده ، گفته كه هيچ عرصهاي نيست كه قرارگاه در آن نقشي نداشته باشد. محمد درحالي اين سخنان را بيان ميكند كه اين چند ماه گذشته ميان مجلس و دولت اختلافاتي جدي پديدار شده و بهخصوص قاليباف كه بنابر گفتههاي متعدد چهرههاي سياسي، از گزينههاي احتمالي انتخابات ۱۴۰۰ است، حالا به عنوان يكي از مخالفان جدي و رقباي سياسي حسن روحاني، راس پارلمان ايفاي نقش ميكند و با اين حساب، شايد بتوان گفت كه اين سخنان محمد، پيامي مثبت در راستاي همگرايي و تلطيف فضاي سياسي است.همزمان درحالي كه اميررضا واعظآشتياني، كنشگر اصولگرا بدون اشاره به نام محمد و البته در پاسخ به پرسش «اعتماد» درباره او و اقبالش در كسب آراي عمومي، تاكيد كرده بود كه مردم به چهرههاي ناشناس اعتماد نميكنند، حالا برخي از ديگر اصولگرايان نيز ميگويند يكي از مشكلات سعيد محمد ناشناخته بودن اوست.
ازجمله مهدي چمران ديروز در پاسخ به پرسش خبرنگار ايرنا درباره احتمال حمايت از محمد، گفته: «نميتوان گفت كه از او حمايت ميشود يا خير، ولي برداشت من اين است كه شناخت جامعه نسبت به او كم است و تا شناخت ايجاد شود، زمان ميبرد. مردم شناخت عملياتي ميخواهند و اگر چهرههاي جواني كه توان و پشتوانه اجرايي و تجربه كاري دارند، وارد شوند ممكن است مورد حمايت جريان اصولگرا قرار گيرند و مردم هم به آنها توجه ميكنند.» محمدحسن قديري ابيانه از ديگر چهرههاي اصولگرا نيز به تازگي اعلام كرده كه تا چندي پيش اصلا سعيد محمد را نميشناخته است.
او در اينباره گفته: «بايد درنظر داشته باشيم كه براي رييسجمهور شدن، داشتن سابقه نظامي و اقدامات عمراني كفايت نميكند؛ هرچند دارا بودن سوابق نظامي و كارهاي عمراني ازسوي كانديداها، امتياز مثبت تلقي ميشود.» چنانكه پيداست فضا براي كانديداي اين جوان نسبتا ناشناس چندان مناسب نيست اما به نظر ميرسد كه جمعي در تلاش براي يافتن پادزهر و علاجي براي پاشنه آشيل گمنام بودن محمد هستند.
چنانكه برخي ناظران حضور او را در برنامه «نگاه يك»، نوعي تبليغ انتخاباتي براي او و اقدامي در راستاي معرفي او به جامعه تفسير و تحليل كردند. فارغ از اين اما سعيد محمد رقباي شاخص و بعضا قدرتمندي همچون محمدباقر قاليباف هم دارد و بايد ديد كه آيا آنان رقابت را تا روزهاي پاياني انتخابات و صندوق راي ادامه ميدهند يا به نفع يكديگر كنار ميكشند.
تبلیغات متنی
-
عکس متفاوت و هنری شبنم قلیخانی در سواحل دبی
-
پاسخ ایتالیا به ترامپ درباره ورود به جنگ ایران
-
امباپه پس از دو گل بارسا استوری گذاشت!
-
ادعای والاستریت: پاسخ ایران مورد پسند آمریکا نیست
-
بارسلونا در ۱۸ دقیقه طوفانی رئال را آچمز کرد
-
جو زیبای استادیوم نوکمپ پیش از شروع الکلاسیکو
-
استوری پریسیمای سریال ستایش برای روز جهانی مادر
-
تصاویر ترسناکی که حالوهوای روزهای کرونا را زنده کرد
-
فرهاد مجیدی با تنفس مصنوعی مورایس برگشت!
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
تیپ متفاوت بازیگر سریال کلینیک رویا کنار دریا
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
-
ماکرون از یک ماموریت امنیتی با ایران حرف زد
-
چشمک توپچیها به قهرمانی با ضربه چکشی
-
اولین واکنش به خبر تاسیس پایگاه اسرائیل در عراق
-
ادعای والاستریت: پاسخ ایران مورد پسند آمریکا نیست
-
بارسلونا در ۱۸ دقیقه طوفانی رئال را آچمز کرد
-
تصاویر ترسناکی که حالوهوای روزهای کرونا را زنده کرد
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
-
صداوسیما: عدم ابلاغ قانون حجاب باعث جنگ شد!
-
جمله ترامپ درباره تنگه هرمز خبرساز شد
-
گزارش سیانان از دستور رهبر انقلاب درباره مذاکره
-
ادعای نتانیاهو: وارد ایران میشویم و اورانیوم را خارج میکنیم!
-
ترامپ: من نگفتم عملیات رزمی علیه ایران تمام شده
-
واکنش همتی به افزایش نرخ دلار: منطقی بود
-
فوری؛ پاسخ ایران به متن پیشنهادی آمریکا ارسال شد
-
پوتین: ایران پیشنهاد رقیقسازی اورانیوم را داد
-
شغل جدید و عجیبی که این روزها رونق گرفته است
-
ماجرای تعمیر خانه یک خانم مسن توسط رسول خادم
-
توهین باورنکردنی به علی دایی روی آنتن زنده صداوسیما!
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
تمام واکنشها به خبر دیدار پزشکیان با رهبر انقلاب
-
یک اتفاق هولناک دقایقی بعد از ترور رهبر کرهشمالی
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
بنگاه برادر رونالدو در گلشهر کرج افتتاح شد!
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
ادعای هاآرتص: این کشور مانع سرنگونی نظام ایران شد
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
پرونده پژمان جمشیدی در افکار عمومی پیچیدهتر شد!
-
ویدئوی خبرساز همشهری از مداحی برای دختران کمحجاب!
-
یک عبارت دو کلمهای از دل قطعی اینترنت متولد شد!
-
اقدام عجیب خبرگزاری فارس در موضوع اینترنت
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر