۱۰۷۰۵۴۹
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

ادعای تحویل افراد مرتبط با ترور اخیر به ایران

برخی رسانه‌ها ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌اند که در آن ادعای می‌شود عراق، چند ایرانی را که به طور غیرقانونی از مرز رد شده و وارد این کشور شده بودند را به زعم احتمال دست داشتن در ترور شهید فخری‌زاده، به ایران تحویل داده است.

برترین‌ها: برخی رسانه‌ها ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده‌اند که در آن ادعای می‌شود عراق، چند ایرانی را که به طور غیرقانونی از مرز رد شده و وارد این کشور شده بودند را به زعم احتمال دست داشتن در ترور شهید فخری‌زاده، به ایران تحویل داده است.

صحت و سقم این ویدئو تائید و یا تکذیب نشده است.

ادعای تحویل افراد مرتبط با ترور اخیر به ایران

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج