۱۰۷۷۵۷
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

واریز اقساط چهارم و پنجم دارایی های ایران

بانک مرکزی اعلام کرد: اقساط چهارم و پنجم پول های ایران که پیش از این بنا بر توافق ژنو آزاد شده بود، به حساب بانک مرکزی کشورمان واریز شد.

خبرگزاری مهر: بانک مرکزی اعلام کرد: اقساط چهارم و پنجم پول های ایران که پیش از این بنا بر توافق ژنو آزاد شده بود، به حساب بانک مرکزی کشورمان واریز شد.

با مشخص شدن بانک و حساب مورد نظر ایران، مبلغ یک میلیارد دلار مربوط به اقساط چهارم و پنجم از پول های کشورمان به حساب بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران نزد بانک مرکزی امارات متحده عربی واریز شد و اکنون قابل استفاده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج