۱۰۷۷۵۷۱
۶ نظر
۵۰۰۳
۶ نظر
۵۰۰۳
پ

ازدواج کنید، تخفیف شهریه دانشگاه بگیرید

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشجویان دوره‌های کاردانی و کارشناسی که در حین تحصیل ازدواج می کنند، می‌توانند از تخفیف ۱۰۰ درصدی در ترمی که تحصیل می‌کنند، بهره مند شوند.

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشجویان دوره‌های کاردانی و کارشناسی که در حین تحصیل ازدواج می کنند، می‌توانند از تخفیف ۱۰۰ درصدی در ترمی که تحصیل می‌کنند، بهره مند شوند.

علیرضا صامت در برنامه لایو اینستاگرامی ارتباطات دانشجویی دانشگاه آزاد، با اشاره به مهلت ثبت‌نام نقل و انتقال دانشجویی تا ۲۰ دی ماه، گفت: نتایج درخواست‌های نقل و انتقال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی حداکثر تا ۱۵ بهمن ماه و قبل از آغاز نیمسال دوم سال جاری اعلام می‌شود.

وی در خصوص سطح بندی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در نقل و انتقال دانشجویی اظهار داشت: این سطح بندی کاملاً براساس معیارهای نقل و انتقال که شامل تعداد درخواست‌ها، رشته‌ها، کف نمره پذیرش و دوری از مرکز است، انجام می‌شود.

مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی درباره شرایط مهمان شدن در واحدهای درون استانی تصریح کرد: در آئین‌نامه نقل و انتقال دانشجویی بحث درون یا برون استانی نداریم و همه واحدهای آزاد اسلامی دیده شده‌اند و معیار تنها سطح‌بندی است.

صامت تاکید کرد: امکان نقل و انتقال دانشجویانی که براساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پذیرفته می‌شوند، وجود ندارد.

مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه تمامی متقاضیان نقل و انتقال دانشجویی باید در سامانه منادا به نشانی http://monada.iau.ir ثبت نام کنند، اظهار داشت: تمامی دانشجویان به شرط موافقت واحدهای دانشگاهی مبدا و مقصد می‌توانند از امکان نقل و انتقال دانشجویی استفاده کنند.

وی به تفاوت مهمانی دائم و انتقالی اشاره و تصریح کرد: تفاوت مربوط به اخذ مدرک تحصیلی است که از واحد مبدأ یا مقصد صادر شود. دانشجویان دوره دکتری به دلیل محدودیت پذیرش نمی‌توانند انتقالی بگیرند.

صامت در خصوص تخفیف شهریه اظهار داشت: براساس آئین نامه، ۱۶ شرط برای تخفیف وجود دارد. دانشجویان ممتاز، حافظان قرآن، قهرمانان ورزشی و … می‌توانند از این امکان استفاده کنند. همچنین دانشجویان دوره‌های کاردانی و کارشناسی که در حین تحصیل ازدواج می‌کنند، می‌توانند از تخفیف ۱۰۰ درصدی در ترمی که تحصیل می‌کنند، بهره مند شوند. این تخفیف برای دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی ۵۰ درصد است.

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشجویان تحت پوشش بهزیستی می‌توانند از تخفیف ۲۰ درصدی شهریه استفاده کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سیبو

    اصلا نمیصرفه خودتونو بدبخت نکنید

    پاسخ ها

    • @شروین@

      باور نکنید بهانه های آنها جور وا جور است آخر تخفیف هم نمیدهند
      به این سیستم اعتماد نکنید

  • بی نام

    واقعا خجالت بکشید مگر ازدواج کفش خریدن است.

  • شهاب

    برای صد تومن پول خودمونو بد بخت کنیم جای این کارا شغل درست کنه

  • فاطمه

    از من متاهل به شما مجردا نصیحت اشتباه منو شما تکرار نکنید چه مرد چه زن فرقی نمی کنه خودتون و بدبخت نکنید

  • بدون نام

    چه حرف های بیخودی رو ارایه میکنند ازدواج ربطی به دانشگاه نداره واقعا که

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج