حذف چلوکباب از منوی رستورانهای جنوب تهران
روزنامه دنیای اقتصاد در گزارشی به موضوع افزایش قیمت گوشت قرمز که باعث شده منوی غذا در برخی رستورانهای جنوب شهر تغییر کنند پرداخته است.
روزنامه دنیای اقتصاد در گزارشی به موضوع افزایش قیمت گوشت قرمز که باعث شده منوی غذا در برخی رستورانهای جنوب شهر تغییر کنند پرداخته است.
در این گزارش میخوانید:
* یک رستوران دار در پاسخ به این سوال که توانستید قیمت منو را هم به اندازه هزینهها بالا بکشید قاطع میگوید: «اصلا و ابدا. بازار کشش ندارد. من الان این قدر مشتری ندارم که بتوانم چراغ رستوران را روشن نگه دارم چه برسد به اندازه قیمت گوشت و مرغ نرخ غذا را بالا ببرم.»
* او در خصوص میزان افزایش قیمتها: برنج الان کیلویی ۳۶ تا ۳۷ هزار تومان شده، قیمت گوشت و مرغ هم نسبت به پارسال بیش از ۱۰۰ درصد افزایش داشته، اما هیچ رستورانداری قیمتهای خود را اینقدر بالا نبرده، چون میدانیم مردم نمیتوانند خرید کنند، هیچکدام از حقوقها به این اندازه افزایش پیدا نکرده، همین امر سبب شده برخی از غذاها مثل باقالیپلو با ماهیچه، گوشت، ماهی، سلطانی و برگ از منوی بسیاری از رستورانها حذف شوند. الان دیگر ما مشتری کارگر نداریم و انگشتشمار کارمند هستند.
ناصر حسینی، عضو هیاتمدیره تعاونی اتحادیه چلوکباب و چلو خورشت:
* ما بهعنوان تامینکننده مواد اولیه اعضا از نزدیک شاهد کاهش فروش آنها هستیم؛ به طوری که سفارشهای ما نسبت به سال گذشته به یک سوم کاهش پیدا کرده است. وضعیت بهگونهای شده که بسیاری از همکاران ما مجبور به تعطیلی کسبوکار خود شدند و آنهایی که الان فعال هستند مغازه متعلق به خود آنها است چون با این وضعیت عملا نمیتوان اجاره مغازه را پرداخت کرد.
* اگر کرونا هم ریشهکن شود نهایتا ۱۰ درصد وضعیت ما بهتر شود. امروز مردم به دلیل عدم توانایی مالی نمیتوانند چلوکباب بگیرند، قیمتهای امروز بهگونهای است که پارسال اگر به کسی میگفتی برنج میشود ۳۶ هزار تومان یا یک حلب روغن میشود ۵۰۰ هزار تومان باور نمیکرد. تنها راه بازگشت رونق به اقتصاد این است که قدرت خرید مردم افزایش پیدا کند و به اندازه تورم و افزایش قیمتها، حقوق و دستمزد کارگر و کارمند هم افزایش پیدا کند در غیر این صورت وضعیت به همین منوال خواهد ماند و چه بسا بدتر شود.
مشاهدات میدانی از سطح شهر تهران حاکی از آن است که رستورانهای جنوب شهر چلوکباب برگ را از منوی خود حذف کردهاند و حتی برخی جاها خورشت را با گوشت مرغ سرو میکنند، در عوض غذاهای جدید مانند زرشکپلو با اسکلت مرغ یا چلو با استخوان قلم و برنج و دمبه به منوی خود اضافه کردند. سفارش اصلی این رستورانها سه پرس برنج با یک خورشت قیمه یا قرمه سبزی است. فروش اصلی کبابیهای سیار که معمولا پاتوق آنها نیمه شب در میدان امام حسین و میدان شوش است بال، ته مرغ و دمبه است. به گفته فعالان این حوزه با وجود این تغییرات باز هم هر روز از تعداد مشتریان آنها کاسته میشود.»
نظر کاربران
لیاقت
پاسخ ها
ما نان خشک میخوریم و لنگ می بندیم اما لحظه ای از مبارزه با آمریکا دست نمی کشیم.
۱۶:۴۲ لطفا از طرف ما صحبت نکن, بگو نظر من این است!!!
من حق دارم مثل شهروند مارماریس
رفتن به رستوران.... چه آرزوی محالی
پاسخ ها
تکذیب شد!!
امان از این گروهی ها امان پناه باید ببریم فقط به خود خدا
برید؟ راهپیمایی و رای بدهید
پاسخ ها
اونهایی که میرن راهپیمایی چلو کبابیشونم میرن و غصه این گرونی هارو ندارند
احسنت..
رسیده به اونایی که راهپیمایی میرن از قبل
بله مملکت رو به فنا دا دن یعنی میش این
پاسخ ها
نه بنده خدا افزایش دستمزد وحقوق راه کار افزایش قدرت خرید نیست ازمایش شده راهکار درست کاهش قیمت کالا و مایحتاج است اگر دستمزد بالا بره کلا ومایهتاج دوبش بالا میره
بیچاره ترم میشیم رای بدین از افغانستان ام بدتر میشیم
ما همه سرباز تویم ما اهل کوفه نیستیم همین جنوب شهریها بودن
دمش گرم جناب آقای روحانی رییس جمهور محترم وغیور کشورمان.درود برکسانی که به ایشان رای دادند.همین کار رو ادامه بدید میرسید به زمان جنگ جهانی دوم.درود بر شرف مسئولین غیور.
خود کرده را تدبیر نیست نوش جونتون
۲۲ بهمن فراموش نشه
بیا برو مشهد رستوران پدیده شاندیز...مشتری یکساعت بیرون در انتظار خالی شدن میز که شیشلیک شاندیز بخوره ....کجایی بابا پولدار فت و فراوان....
پاسخ ها
تعدادشون در مقایسه با اونایی که نمیتونن قطره در مقابل دریاست
برو بالا شهر ببین چه خبره جا نداره رستوران ها
زنده باد روحانی و قالیباف و بقیه...
باعرض معذرت.پیشنهاد میکنم نون خشکی هاتون دیگه دور نریزید.احتمالا به جایی میرسیم که لازم بشه ازشون استفاده بکنیم
یا چلو کباب باعزت یا با خفت وخواری انتخاب با شماست