۱۰۹۳۹۹۳
۵۰۲۳
۵۰۲۳
پ

درخواست یک نماینده از بایدن برای تحریم المپیک

نماینده جمهوری‌خواهان در کنگره آمریکا خواهان تحریم المپیک ۲۰۲۲ توسط رئیس جمهور این کشور شد.

خبرگزاری تسنیم: نماینده جمهوری‌خواهان در کنگره آمریکا خواهان تحریم المپیک ۲۰۲۲ توسط رئیس جمهور این کشور شد.

به نقل از خبرگزاری تاس روسیه، جان کاتکو امروز (سه‌شنبه) با ارسال نامه‌ای به جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از او خواست تا المپیک زمستانی ۲۰۲۲ در چین را به دلیل اقدام‌های این کشور در قبال اویغورها تحریم کند.

براساس این گزارش، نامه این نماینده جمهوری‌خواه به کاخ سفید ارسال شده است. جان کاتکو معتقد است اقدام‌های دولت چین علیه اویغورها مغایر ارزش‌های ایالات متحده و متحدانش در سراسر جهان بوده و جو بایدن باید المپیک زمستانی ۲۰۲۲ را تحریم کند.

المپیک زمستانی ۲۰۲۲ در شهر پکن برگزار خواهد شد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج