۱۰۹۵۸۴۲
۲ نظر
۵۰۱۶
۲ نظر
۵۰۱۶
پ

قضات ۱۰درصد مالیات پرداخت می‌کنند

رییس مجلس شورای اسلامی گفت که قضات و اعضای هیات علمی مشمول مالیات ۱۰ درصدی هستند.

خبرگزاری ایسنا: رییس مجلس شورای اسلامی گفت که قضات و اعضای هیات علمی مشمول مالیات ۱۰ درصدی هستند.

محمدباقر قالیباف در جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی گفت: در رسانه‌ها آمده بود که قضات و اعضای هیات علمی از پرداخت مالیات معاف هستند در حالی که این طور نیست و براساس قانون این افراد باید ۱۰ درصد مالیات پرداخت کنند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • راجوخان هندی

    عجب دروغ بزرگی، خخخخخخخخ

  • fatemasharakani

    چرا بازنشستگان بیچاره که دارای نوه و نتیجه و فررند بیکار ... هستند معاف نمیکنید اما شاغلین اضافه کاری و سایر اضافه برحقوقها که به شاغلین میدهتد ، بزنشستگان ندارند ... ضمنا قاضی و استاد دانشگاه بالاترین حقوق میگیرند چرا به انها ارفاق میشه اما به بازنشسته نمیشه . این کجاش عدالته!!!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج