ربیعی: بیش از هر زمانی نیاز به تولید بیشتر داریم
سخنگوی دولت گفت: ما بیش از هر زمانی نیاز به تولید بیشتر داریم.
خبرگزاری ایسنا: سخنگوی دولت گفت: ما بیش از هر زمانی نیاز به تولید بیشتر داریم.
علی ربیعی همزمان با آغاز سال ۱۴۰۰ با حضور در مجتمع بهزیستی میدان نبرد در رابطه با شعار سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: تصور می کنم نام گذاری که امسال مقام معظم رهبری برای جهتدهی فعالیتهای هر سه قوه معین کردند، بر اساس تحلیل از شرایط ایران امروز است.
وی افزود: ما بیش از هر زمانی نیاز به تولید بیشتر داریم. در مقابل دنیایی که شاهد بودیم چگونه ظالمانه جلوی کالاها و نیازهای اساسی یک جامعه مانند تولیدات سلامت را حتی در بدترین شرایط یک جامعه گرفت، تولید اساسی ترین نیاز است.
سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه "ما نیازمند تولید هستیم" بیان کرد: در سال ۹۹ با توجه به زیرساخت های موجود در حوزه سلامت توانستیم تولیداتی انجام دهیم که اگر این تولیدات نبود قطعا وضع کرونا و تهدید سلامت ناشی از کرونا، امروز شرایط سخت تری را در جامعه ما داشت. به طور مثال تولید ماسک، ونتیلاتور و سایر وسایل بهداشتی و درمانی و حتی تولید سی تی اسکن و بسیاری از نیازهای پزشکی که صورت گرفت، همه اینها به کمک ما آمد تا توانستیم گذار نسبتا قابل قبولی از کرونا داشته باشیم.
ربیعی خاطرنشان کرد: در تولید صنعتی و کشاورزی هم همین طور است. ما بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ قلم کالا را ممنوع کردیم و تولیدی که در داخل در مقابل این محدودیت ها بود باعث شد حتی رشد اقتصادی امسال در صنعت رشد قابل توجهی باشد. هیچ جامعه ای بدون افزایش ظرفیت های داخلی و تولید نمی تواند جامعه توسعه یافته ای شود. در کشورهای همسایه ما برخی کشورهایی هستند که حتی درآمد سرانه بالایی دارند اما این ناشی از ظرفیت های داخلی و تولید نیست و نمی توانیم به آنها کشورهای توسعه یافته بگوییم، نهایتا بتوانیم بگوییم که نوعی مدرنیزاسیون در این نوع کشورها به وجود آمده است که به واسطه یک اتفاق همه آن می تواند فرو بریزد، بنابراین تولید اساس ماندگاری یک نظام و جامعه و اساس پویایی یک جامعه است.
وی بیان کرد: با توجه به ورودی های بازار کاری که داریم به بیش از یک میلیون شغل در سال نیاز داریم که این هم از یک جهت است که افزایش تولید چه از نظر خدمات و چه تولید کالا در بخش صنعتی و کشاورزی و خدمات مولد و حتی خدمات در فضای مجازی داشته باشیم که همه اینها مجموعه تولید به شمار می آیند؛ بنابراین ناچاریم بیش از یک میلیون شغل ایجاد کنیم چون نیاز به تولید بیشتر داریم.
سخنگوی دولت افزود: تولید در کشور ما همیشه موانعی داشته که باعث کم شدن انگیزه های تولیدگران شده و یا اینکه باعث شده که سرعت لازم را نداشته باشد. ما در دولت یازدهم و دوازدهم سعی بسیاری کردیم و توانستیم رتبه کارآفرینی ایران را هم بهبود ببخشیم، اما به هر حال یک اجماع می خواهد به عنوان مثال امنیت سرمایه گذاری در کشور نیاز دارد تا ایرانیان خارج از کشور که پول دارند بتوانند بیایند و در کشور سرمایه گذاری کنند. اینها هماهنگی بین قوه ای نیاز دارد تا بتواند ظرفیت تولید را بالا ببرد.
ربیعی با بیان اینکه ما قوانین ثابت برای تولید می خواهیم، گفت: به عنوان مثال در مورد افزایش سهم دولت برای افرادی که در حوزه آی تی سرمایه گذاری کرده بودند که ما به شدت به آن مخالف بودیم. برای اینکه ما به قوانین ثابت برای اطمینان به سرمایه گذاری و برای پیش بینی پذیر کردن نیاز داریم. تولید یک بحث سه قوه ای است و البته دولت هم در حد اعلای خودش باید بیشترین تلاش را کند تا پشتیبانی لازم انجام شود و موانع تولید برکنار شود.
وی خاطرنشان کرد: ما امروز به همه گونه تولید مانند تولید کالاهای صنعتی، کشاورزی و خدمات نیاز داریم. باید بیش از اندازه تولیدِ رضایت کنیم و این به این معنی است که مردم را به خشنودی از زیست در جامعه شان برسانیم، چون با زیست خشنودانه در جامعه به تولیدِ رضایت خواهیم رسید که بخشی از این تولید رضایت با تولید کالاهای مختلف و خدمات به وجود خواهد آمد و بخش دیگر آن با سیاست گذاری های مختلف خواهد بود.
سخنگوی دولت در پایان در رابطه با تولید امنیت گفت: ما به تولید امنیت هم نیاز داریم که خوشبختانه امنیت بین المللی ما در این سال ها بسیار خوب بوده، اما امنیت داخلی و خارجی. در هر سه گونه تولید نیازمند آن هستیم که با پشتیبانی بیشتر آنها را به دست آوریم، اما آنچه که مهم است زیرساخت هم در امنیت و هم زیرساخت تولید در بخش صنعت، کشاورزی، کالا و خدمات است که می تواند جامعه را به یک رفاه نسبی سوق دهد.
تبلیغات متنی
-
سخنرانی ترامپ درباره ایران در یک پایگاه نظامی
-
نیویورکتایمز جزئیات لشکرکشی ترامپ به خاورمیانه را فاش کرد
-
اقدام نظامی و تازه پنتاگون همزمان با مذاکرات ایران
-
چهره اشکبار بازیگر یوسف پیامبر در یک مراسم ختم
-
این ۸ استان کشور در انتظار طوفان برفی باشند
-
زمین لرزه نسبتا شدید این نقطه را لرزاند
-
دعوای شجاع و اسکوچیچ، رختکن تراکتور را بهم ریخت
-
بازی بعدی پرسپولیس باز هم بدون تماشاگر شد
-
ممنوعیت تازهای که آمریکا درباره ایران اعمال کرد
-
ترامپ اینبار از ناو هواپیمابر جرالد فورد حرف زد!
-
عکس معنادار ثریا قاسمی در اینستاگرام پربازدید شد
-
نطق تازه و توجهبرانگیز گروسی درباره ایران
-
بازگشت این دو بازیکن به پرسپولیس منتفی شد
-
اولین عکس از «جواد امام» پس از آزادی
-
برد بزرگ منصوریان: الطلبه مدعی قهرمانی شد
-
سخنرانی ترامپ درباره ایران در یک پایگاه نظامی
-
نیویورکتایمز جزئیات لشکرکشی ترامپ به خاورمیانه را فاش کرد
-
اقدام نظامی و تازه پنتاگون همزمان با مذاکرات ایران
-
این ۸ استان کشور در انتظار طوفان برفی باشند
-
دعوای شجاع و اسکوچیچ، رختکن تراکتور را بهم ریخت
-
ممنوعیت تازهای که آمریکا درباره ایران اعمال کرد
-
ترامپ اینبار از ناو هواپیمابر جرالد فورد حرف زد!
-
نطق تازه و توجهبرانگیز گروسی درباره ایران
-
واکنش به خبر جنجالی ساعات اخیر درباره پزشکیان
-
برگزاری یک نشست امنیتی درباره ایران در مونیخ
-
زمان تقریبی دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا
-
آذر منصوری از زندان آزاد شد
-
زندگی نقی معمولی و هما سعادت برای همیشه تمام شد
-
امام جمعه کرج: ۴۰ میلیون نفر در راهپیمایی شرکت کردند
-
ملک سلمان ۱۳ مقام عربستان سعودی را برکنار کرد
-
آتش زدن یک مجسمه در ۲۲ بهمن جهانی شد
-
دو کشتی نیروی دریایی آمریکا با هم برخورد کردند
-
دستور اعزام بزرگترین ناو جهان به خاورمیانه صادر شد
-
نام و آهنگ خواننده ممنوعالکار بالاخره از صداوسیما شنیده شد
-
دومین ناو هواپیمابر آمریکا عازم خاورمیانه شد
-
ساعت لوکس ویتکاف در مذاکرات عمان مورد توجه قرار گرفت
-
سوتی گزارشگر صداوسیما منجر به عزل مدیر شبکه شد
-
شریفینیا جای آزیتا حاجیان جایزه گرفت!
-
سوگل طهماسبی عزادار شد
-
پای نادر جهانبانی به اختتامیه جشنواره باز شد
-
ساپینتو در آستانه اخراج از استقلال قرار گرفت
-
زینب خانم چهره یک راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال بود
-
تصویر تایید نشده از فرزند خبرساز کاظم صدیقی در لندن
-
مقصد احتمالی اندونگ در ایران مشخص شد
-
دو سیگنال که پس از جلسه مهم امشب مخابره شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر