۱۱۰۵۲۹۶
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

دولت: دخالتی در توقف گاندو نداشته‌ایم

معاون پارلمانی رییس جمهوری درباره توقف سریال گاندو توسط دولت گفت: دولت هیچ دخالتی در رابطه با توقف سریال گاندو نداشته و هیچ مقام دولتی با صدا و سیما در خصوص توقف سریال مذکور تماسی نداشته است.

خبرگزاری ایرنا: معاون پارلمانی رییس جمهوری درباره توقف سریال گاندو توسط دولت گفت: دولت هیچ دخالتی در رابطه با توقف سریال گاندو نداشته و هیچ مقام دولتی با صدا و سیما در خصوص توقف سریال مذکور تماسی نداشته است.

حسینعلی امیری در واکنش به ادعای برخی نمایندگان مجلس در جلسه علنی روز یکشنبه که دولت را عامل توقف سریال گاندو اعلام کرده اند گفت: دولت هیچ دخالتی در رابطه با توقف سریال گاندو نداشته و هیچ مقام دولتی با صدا و سیما در خصوص توقف سریال مذکور تماسی نداشته است، لذا دخالت دولت مطلقاً اساس و پایه ای ندارد.

وی ادامه داد: حسب صحبتی که شب گذشته علی عسگری ریاست صدا و سیما در دولت اظهار کردند، سریال مذکور ۱۴ قسمت بوده و کل ۱۴ قسمت پخش شده و به اتمام رسیده است و موضوع توقف منتفی است.

معاون پارلمانی رییس جمهور یادآور شد: با توجه به آموزه های اسلامی مبنی بر اینکه نسبت به موضوعی اگر انسان علم و آگاهی ندارد نباید اظهار نظر کند، توقع این است که نماینده محترم مذکور باید قبلا اطلاعاتش را دقیق می‌کرد بعد اعلام می کرد.اطلاعات غیر دقیق منجر به بی اعتمادی مردم نسبت به اظهار کنندگان می گردد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج