۱۱۱۲۸۵۷
۵۰۲۳
۵۰۲۳
پ

ماجرای صف چینی‌ها برای واکسن کرونا چه بود؟

واکسیناسیون اتباع چین علیه کرونا در بیمارستان نیکان هیچ ارتباطی با برنامه سند ملی واکسیناسیون کشور ندارد.

خبرگزاری صدا و سیما: واکسیناسیون اتباع چین علیه کرونا در بیمارستان نیکان هیچ ارتباطی با برنامه سند ملی واکسیناسیون کشور ندارد.

یک مقام مسئول در بیمارستان نیکان افزود: سفارت چین در ایران تعدادی واکسن کرونا برای تزریق به اتباع خود وارد و تامین کرده است و این موضوع ربطی به واکسیناسیون علیه کرونا گروه‌های اولویت دار در کشور ندارد.

وی افزود: قاعدتا اتباع چین برای تزریق واکسن به یک مکان نیاز داشتند که بیمارستان نیکان این مکان را در اختیارشان قرار داده است.

انتشار صف چینی‌ها برای زدن واکسن کرونا در بیمارستان نیکان تهران امروز در فضای مجازی حاشیه ساز شد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج