۱۱۱۳۷۷۰
۲ نظر
۵۰۱۲
۲ نظر
۵۰۱۲
پ

شروع کار ادارات در روز‌های ۱۹ و ۲۳رمضان

به موجب مصوبه هیئت وزیران، شروع کار کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها، شرکت ها و مؤسسات دولتی در روزهای نوزدهم و بیست و سوم رمضان با دو ساعت تأخیر صورت می گیرد.

ایسنا: به موجب مصوبه هیئت وزیران، شروع کار کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها، شرکت ها و مؤسسات دولتی در روزهای نوزدهم و بیست و سوم رمضان با دو ساعت تأخیر صورت می گیرد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت، بر اساس مصوبه هیئت وزیران و به منظور توفیق هرچه بیشتر در احیاء و بهره بردن از ثمرات معنوی شب های قدر، کلیه وزارتخانه ها، سازمان ها، شرکت ها و مؤسسات دولتی در روزهای نوزدهم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان، کار خود را با دو ساعت تأخیر آغاز خواهند کرد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ف.ق

    بانکها چی پس؟

    پاسخ ها

    • 1

      داره میگه همه جا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج