فلای تودی - بالا استیکی
۱۱۱۷۲۰۳
۵۰۲۴
۵۰۲۴
پ

دهقان: مردم حرف اول و آخر را می‌زنند

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری گفت: دولت من، دولتی سازنده است که صرفاً بر اساس شایستگی افراد تشکیل می‌شود و به‌دنبال ایجاد آسایش واقعی برای مردم است.

تسنیم: حسین دهقان داوطلب انتخابات سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری پس از ثبت‌نام در این دوره، طی سخنانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با درک واقعی از نارضایتی‌ها و خشم مردم و هم‌چنین با داشتن برنامه برای حل مشکلات جامعه آمده‌ام.

وی در این نشست خبری نیز از کتاب خود که شامل برنامه‌هایش برای دولت سیزدهم است، رونمایی کرد.

این داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه برای حل مشکلات جامعه پا به عرصه انتخابات گذاشتم، تصریح کرد: دولت من دولتِ شهروندان قدرتمند ایرانی است و همه با هم برابر هستند دولت من، دولتی سازنده است که صرفاً بر اساس شایستگی افراد تشکیل می‌شود و به‌دنبال ایجاد آسایش واقعی برای مردم است.

دهقان گفت: سیاست خارجی ایران بر اساس تعامل با همه کشورهاست؛ در این مسیر آن‌چه مهم است نه یک ارتباط یک‌طرفه بلکه ارتباطات دوجانبه و چندجانبه را سامان خواهم داد به‌جز رژیم صهیونیستی با سایرین برای تامین امنیت و منافع ملی بر مبنای عزت و اقتدار تعامل خواهیم داشت.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر سرنوشت حضور در انتخابات اظهار داشت: حرف اول و آخر را مردم می‌زنند و هیچ قدرت و حزبی دارای اثر نخواهد بود.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج