واکنش مهاجری به رد صلاحیت لاریجانی
یک فعال سیاسی اصولگرا با تأکید بر اینکه عدم احراز صلاحیت علی لاریجانی خنده دار است، گفت: مقام معظم رهبری روز ۱۴ خرداد اعلام کردند ظلمی صورت گرفته و باید جبران شود. جبران ظلم و محاکمه ظالم با قوه قضائیه است. اما الآن سر رئیس قوه قضائیه شلوغ است و وقت نمی کند که به دستور مقام معظم رهبری توجه کند.
جماران: یک فعال سیاسی اصولگرا با تأکید بر اینکه عدم احراز صلاحیت علی لاریجانی خنده دار است، گفت: مقام معظم رهبری روز ۱۴ خرداد اعلام کردند ظلمی صورت گرفته و باید جبران شود. جبران ظلم و محاکمه ظالم با قوه قضائیه است. اما الآن سر رئیس قوه قضائیه شلوغ است و وقت نمی کند که به دستور مقام معظم رهبری توجه کند.
محمد مهاجری در خصوص نامه علی لاریجانی به شورای نگهبان، اظهار داشت: من آقای کدخدایی را انسان بسیار با شرافتی می دانم و قبلا هم اعلام شده اتفاقا ایشان جزو کسانی است که به آقای لاریجانی رأی مثبت داده اند. اما ایشان الآن در مقام سخنگوی شورای نگهبان قرار گرفته و وظیفه اداری او حمایت است حرفی است که توسط شورای نگهبان زده می شود.
سوابق مدیریتی کلان لاریجانی سه برابر رئیسی است
این فعال رسانه ای اصولگرا تأکید کرد: این خیلی خنده دار است که شما بگویید ما یک نفر مثل آقای علی لاریجانی را احراز صلاحیت نکرده ایم. ایشان که مثلا یک تاجر جزء و یا یک کارمند عادی نبوده است. سوابق مدیریتی کلان آقای علی لاریجانی سه برابر آقای رئیسی است. چه طور توانستید ایشان را احراز صلاحیت کنید؟ آقای لاریجانی شناخته شده تر است یا آقای قاضی زاده هاشمی؟ کل دوران سیاستمداری آقای قاضی زاده هاشمی 6 سال و آقای لاریجانی 42 سال است.
اینکه شورای نگهبان بگوید ما نتوانسته ایم احزار صلاحیت کنیم یک دروغ بزرگ است
وی افزود: متأسفم بگویم اینکه شورای نگهبان بگوید ما نتوانسته ایم احزار صلاحیت کنیم یک دروغ بزرگ است و من از شورای نگهبانی که شش فقیه و شش حقوقدان در آن هستند توقع ندارم که دروغ بگویند. اما یک خواهش هم از آقای کدخدایی دارم. قرآن می فرماید «وَ لَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ اُخْرَی»؛ یعنی هیچ کس نباید گناه دیگران را بر دوش بگیرد. چرا آقای کدخدایی برای صاف کردن اشتباهات دیگران ماله دست می گیرد؟ من اگر جای آقای کدخدایی بودم و همین الآن هم برادرانه توصیه می کنم که از این مقام سخنگویی استعفا بدهد. من اگر جای همه اعضای شورای نگهبان بودم به خاطر کفاره گناهی که انجام داده ام استعفا می دادم.
الآن سر رئیس قوه قضائیه شلوغ است، اما قوه قضائیه کلا تعطیل است؟!
مهاجری گفت: مقام معظم رهبری روز 14 خرداد اعلام کردند ظلمی صورت گرفته و باید جبران شود. جبران ظلم و محاکمه ظالم با قوه قضائیه است. اما الآن سر رئیس قوه قضائیه شلوغ است و وقت نمی کند که به دستور مقام معظم رهبری توجه کند، اما بقیه قوه قضائیه کلا تعطیل است؟! یا همه آنها دنبال بازی سیاسی انتخابات هستند؟! به نظرم مجموع اتفاقاتی که می افتد نشان می دهد که متأسفانه شورای نگهبان و نهادهای نظارتی پاسخگو هر روز دارند به گناهان خودشان اضافه می کنند.
جبران ظلمی که به کاندیداهای رئیس جمهوری شده با قوه قضائیه است
وی در پایان تأکید کرد: جبران ظلمی که به کاندیداهای رئیس جمهوری شده با قوه قضائیه است و رئیس قوه قضائیه باید در مقابل مطالبه رهبری پاسخگو باشد. ایشان سرشان شلوغ است و در این شرایط کرونا می خواهند به اهواز بروند و سخنرانی کنند و من هم اگر جای ایشان بودم شاید فرصت نمی کردم. اما ایشان وقتی کاندیدای رئیس جمهوری شده قوه قضائیه را تعطیل کرده و در آن را قفل زده است؟! وقتی به تعبیر رهبری ظلمی واقع شده، مقام مقابله گر با ظلم قوه قضائیه و رئیس آن است.
تبلیغات متنی
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
محسن یگانه علیه صداوسیما به سیم آخر زد
-
بازیگر پایتخت از حضور این خانم در جشنواره فجر شاکی شد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
وضعیت برگزاری کلاس تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
علت تفاوت قیمت سکه و طلا چیست؟
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
درخواست یک چهره از احمدینژاد درباره ملاقات با اپستین!
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
عمو فیتیلهای در اینستاگرام آرزوی مرگ کرد
-
حکم تاریخی کمیته اخلاق؛ ۱۹۰ سال محرومیت
-
قیمت دلار و طلا بعد از خبر مذاکرات پایین کشید
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
درخواست یک چهره از احمدینژاد درباره ملاقات با اپستین!
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
پیغام غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله ایران
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
انگلیس علیه ایران وارد عمل شد
-
اقدام ترامپ درباره ایران، خسارت نجومی به بار آورد
-
بازداشت ۳ نفر پس از جنجال پیرامون میرحسین موسوی
-
چرخش ۱۸۰ درجهای وزارت خارجه نسبت به خبر مذاکرات!
-
جزئیات جدید از گفتوگوی احتمالی ایران و آمریکا
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
توافق ایران با آمریکا وارد فاز تازهای شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر