۱۱۳۰۷۴۳
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

بازداشت گروهی از کارمندان علوم پزشکی ایرانشهر

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان گفت: در پرونده مربوط به دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ۱۱ نفر به دلیل اختلاس، ارتشاء و ارتشاء دسته جمعی دستگیر شدند که ۵ نفر با وثیقه آزاد هستند و باقی در زندان حضور دارند.

فارس نوشت: دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان گفت: در پرونده مربوط به دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ۱۱ نفر به دلیل اختلاس، ارتشاء و ارتشاء دسته جمعی دستگیر شدند که ۵ نفر با وثیقه آزاد هستند و باقی در زندان حضور دارند.

مهدی شمس آبادی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در زاهدان اظهار کرد: تلاش ما در استان رسیدگی به پرونده هایی است که انعکاس ملی و استانی دارد تا سریع تر به نتیجه برسد در همین راستا دو نفر از همکاران پر تلاش خود را در شعبه ۷ بازرسی مستقر کردیم از ابتدای مهر ماه ۹۹ تا پایان سال گذشته ۵ هزار پرونده معوق در دادسرا رسیدگی و از آمار کسر شده است.

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج