۱۱۳۲۸۹۲
۲ نظر
۵۰۰۳
۲ نظر
۵۰۰۳
پ

انتظار روسیه از دور جدید مذاکرات وین

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که دولت متبوعش انتظار دارد مذاکرات احیای برجام در وین تا روز ۱۴ ژوئیه (ششمین سالروز توافق هسته‌ای) به نتیجه مطلوب برسد.

خبرگزاری تسنیم: سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که دولت متبوعش انتظار دارد مذاکرات احیای برجام در وین تا روز ۱۴ ژوئیه (ششمین سالروز توافق هسته‌ای) به نتیجه مطلوب برسد.

انتظار روسیه از دور جدید مذاکرات وین

به نقل از خبرگزاری روسی تاس، ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز پنج‌شنبه در نشست خبری هفتگی خود اعلام کرد که روسیه انتظار دارد مذاکرات احیای برجام در وین تا روز 14 ژوئیه (23 تیر) که ششمین سالروز حصول توافق هسته‌ای موسوم به برجام است، به نتیجه موردنظر طرف‌های مذاکره‌کننده برسد و توافقات لازم برای بازگشت آمریکا به برجام و بازگشت ایران به اجرای کامل تعهدات هسته‌ای خود حاصل شود.

زاخارووا در خصوص روند مذاکرات وین به خبرنگاران گفت: «پیشرفت قابل‌توجهی در مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین دیده می‌شود. طی سه ماه اخیر، هیئت‌های مذاکره‌کننده موفق شده‌اند که به پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه هماهنگ‌سازی پارامترها، چگونگی و ابعاد فرآیند احیای برجام دست یابند.»

وی افزود: «آنها [مذاکره‌کنندگان] همچنین توانسته‌اند اقدامات و توالی اقداماتی که ایالات متحده و ایران باید انجام دهند را مشخص و نحوه رسمیت بخشیدن به توافق و نظارت بر اجرای آن را بررسی کنند.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رجب زاده

    بدبخت شدیم

  • رجب زاده

    چقدر مردم بیچاره شدن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج