رئیس دفتر رهبری: ۲۸ خرداد، آب از آب تکان نخورد
رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: در این انتخابات حتی دشمنان حیرت کردند که مردم چنین به نظام و رهبر پایبند هستند. به مردم، حضرت آقا و دست اندرکاران این انتخابات تبریک می گویم.برخی انتظار داشتند پس از انتخابات حوادثی پیش بیاید اما آب از آب تکان نخورد.از میان کاندیداها آقای رییسی بالاترین رای را آورد، شخصیت آقای رییسی برای همه ما روشن است.
انتخاب: رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: در این انتخابات حتی دشمنان حیرت کردند که مردم چنین به نظام و رهبر پایبند هستند. به مردم، حضرت آقا و دست اندرکاران این انتخابات تبریک می گویم.برخی انتظار داشتند پس از انتخابات حوادثی پیش بیاید اما آب از آب تکان نخورد.از میان کاندیداها آقای رییسی بالاترین رای را آورد، شخصیت آقای رییسی برای همه ما روشن است.
حجت الاسلام محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در آیین تکریم و معارفه رئیس قوه قضاییه گفت: از امام صادق سوال شد که چرا در میان فرزندان پیامبر «فاطمه زهرا» بیش از همه مورد عنایت پیامبر بود؟ ایشان فرمودند علت آن این است که زمانی خدا فاطمه را به پیامبر داد که او لباس نبوت را پوشیده بود.
وی در ادامه با اشاره به انتخابات 1400 عنوان داشت: خرداد ماه با برکتی بود و ۲۸ خرداد قطعا از ایام الله است. این انتخابات پرشور که قاطبه ملت ایران با همه سختی هایی که داشتند به ندای ملکوتی مقام رهبری پاسخ مثبت دادند و همه شاهد بودیم در روز انتخابات صف های طولانی به وجود آمد آن هم در شرایطی که موج تبلیغات مسموم چه غربی ها وچه غیر غربی ها و دشمنان نظام در فضای مجازی و افراد بدبخت فراری بی سر و سامان برای اینکه مردم پای صندوق نروند، تبلیغات کردند البته در داخل هم تبلیغاتی شد اما بی اثر بود.
حجت الاسلام محمدی گلپایگانی اضافه کرد: در این انتخابات حتی دشمنان حیرت کردند که مردم چنین به نظام و رهبر پایبند هستند. به مردم، حضرت آقا و دست اندرکاران این انتخابات تبریک می گویم. برخی انتظار داشتند پس از انتخابات حوادثی پیش بیاید اما آب از آب تکان نخورد. از میان کاندیداها آقای رییسی بالاترین رای را آورد، شخصیت آقای رییسی برای همه ما روشن است. اقای رییسی برای شما همین افتخار بس که در نامه حضرت آقا به آقای اژه ای حضرت آقا بابت اقدامات شما از کلمه افتخار آمیز استفاده کردند.
وی افزود: سفرها به استان ها و بازگشایی کارخانه ها توسط آقای رییسی در مردم امید ایجاد کرد، البته آقای رییسی از ابتدا در دستگاه قضا مشغول بودند و همواره خوش درخشیدند. من امیدوارام در زمان تصدی ایشان در دستگاه اجرایی مشکلات حل شود و ما هم وظیفه داریم برای موفقیت او دعا کنیم.
حجت الاسلام گلپایگانی در خصوص محسنی اژه ای رییس جدید دستگاه قضا گفت: صحبت در مورد اقای محسنی اژه ای زیره به کرمان بردن است. اژه ای همواره در مسئولیت های مختلف حاضر بوده است، از دادستانی تا وزارت اطلاعات پست داشته و موفق بوده است. اژه ای دو ویژگی دارد؛ اول قاطعیت او است.
وی در خصوص قاطعیت محسنی اژه ای به ذکر خاطره ای پرداخت و گفت: در دفتر مقام معظم رهبری بودیم فردی تخلف داشت و اژه ای چون ملاحظه کاری ندارد پس از خروج آن فرد گفت اگر شما نبودید در گوش این فرد میزدم.محسنی اژه ای برخورد قاطع با مجرمان دارد و ساده زیستی هم از صفات او است.من افتخار همسایگی با اژه ای را دارم، او زندگی طلبگی و ساده ای دارد و این نیاز مسئولین ما است.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: امیدوارم اقای اژه ای با توصیه های رهبری این مسئولیت را با موفقیت انجام دهند و من آینده خوبی را در دستگاه قضا پس از تصدی ایشان، متصور هستم.
تبلیغات متنی
-
شاخص بورس امروز تاریخی شد!
-
اسکوچیچ برای صدرنشینی ربات به زمین فرستاد!
-
نخستین تصویر از بهنوش طباطبایی در «گیس»
-
بیمه برای این موتورسواران اجباری شد
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
گرانترین بازیکن فوتبال ایران چه کسی است؟
-
اظهارات تازه یک نماینده مجلس درباره انتقال اورانیوم ایران
-
نعیمه نظامدوست: حرومزاده خیلی وقته فحش نیست
-
شرط عجیب مسی برای پیوستن به گالاتاسرای
-
مجری مسئلهساز شبکه افق عذرخواهی کرد
-
تمرین اسرائیل با شبیهسازی سقوط موشکهای ایرانی
-
حمله محمد مهاجری به مجلس: به کجای حاکمیت وصلید که هزینه میتراشید؟
-
۵ ترفند فوری برای مقابله با اضطراب در لحظه
-
رازهای درون اشیا: تصاویری از برش وسایل که هرگز ندیدهاید
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
لودگی دو مجری شبکه سه روی آنتن زنده خبرساز شد
-
مجری مسئلهساز شبکه افق عذرخواهی کرد
-
تمرین اسرائیل با شبیهسازی سقوط موشکهای ایرانی
-
طلا باز هم به شدت سقوط کرد
-
رئیس قوه قضاییه: زمان پهلوی مردم تحقیر شدند
-
مبلغ کالابرگ ماه رمضان رسماً اعلام شد
-
اعلام جرم دادستانی علیه مدیر ارشد صداوسیما
-
توصیه مهناز افشار به بازیگرانی که سودای سیمرغ دارند!
-
قهرمان لیگ مشخص شد، مبارکشان باشد!
-
این ۱۶ استان منتظر بارشهای شدید باشند
-
خطخطی صداوسیما روی اعصاب مردم اتفاق اصلی یکشنبه بود
-
اسرائیل برای توافق ایران و آمریکا سه شرط گذاشت!
-
در امیرآباد تهران همه در بهت مرگ ناگهانی عرفان و فرهاد هستند
-
سه برش ناب از سوگ که در سینمای ایران دیدهایم
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
دو انفجار خبرساز در اهواز و بندرعباس
-
رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین تکذیب شد؟
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
خبر فوری علی لاریجانی در رابطه با آمریکا
-
رابعه اسکویی از مردم عذرخواهی کرد
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
تاریخ جدید رزمایش دریایی ایران، چین و روسیه مشخص شد
-
حضور بازیگر پرحاشیه در جشنواره فجر به چشم آمد
-
اندونگ نه؛ بمب پرسپولیس یک استقلالی دیگر است
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر