مجلس باید به کابینه پیشنهادی رای اعتماد بدهد
فعال سیاسی اصولگرا گفت: مجلس انقلابی به دلیل قرار گرفتن کشور در طغیان کرونایی و گسترش مشکلات معیشتی و اجتماعی باقی مانده از دولت دوازدهم باید بدون تردید به رویکرد کارکردی و عملگرایانه رئیس جمهور اعتماد کند و یکجا به کابینه رای اعتماد بدهد تا کابینه به صورت همه جانبه و بدون دغدغه با طغیان کرونایی و دیگر مشکلات تحمیلی، برخورد کند و وارد عمل شود.
خبرگزاری برنا: فعال سیاسی اصولگرا گفت: مجلس انقلابی به دلیل قرار گرفتن کشور در طغیان کرونایی و گسترش مشکلات معیشتی و اجتماعی باقی مانده از دولت دوازدهم باید بدون تردید به رویکرد کارکردی و عملگرایانه رئیس جمهور اعتماد کند و یکجا به کابینه رای اعتماد بدهد تا کابینه به صورت همه جانبه و بدون دغدغه با طغیان کرونایی و دیگر مشکلات تحمیلی، برخورد کند و وارد عمل شود.
«حسین الله کرم»، فعال سیاسی اصولگرا در خصوص کابینه رئیس جمهور گفت: از آنجا که یکی از عناصر ناکارآمدی کابینه آقای روحانی عبارت از سن بالای آن دولت بود به نظر می رسد دولت جوان معرفی شده از سوی آقای رئیسی نه تنها به رفع آن پرداخته بلکه می تواند اعتماد مجلس را در تشکیل یک کابینه جوان جلب کند.
او افزود: البته امتیازات دیگری هم کابینه دارد یعنی علاوه بر اینکه میانگین سن دولت را ۷ سال جوانتر کرده است ویژگی علمی و تجارب مدیریتی نیز از پشتوانه خوبی در این کابینه برخوردار است. به طوری که ما شاهد ۱۴ مدرک دکتری در بین وزرا و همچنین پشتوانه مدیریتی هستیم و حداقل ۴ تا ۵ وزیر از دولت های قبلی در این کابینه می بینیم که نشان دهنده تجارب خوب مدیریتی است.
الله کرم گفت: البته ویژگی اصلی این کابینه عمدتا انقلابی بودن است و این ویژگی در گروه وزرای اقتصادی، فرهنگی و سیاست داخلی و خارجی دیده می شود. به نظرم اینها مطالبی است که می تواند اعتماد مجالس را جلب کند. موضوع دیگر اشتراکات رویکردی و استراتژیک میان کابینه و مجلس است، همسوئی فکری و رویکردی مجلس و کابینه تحول گرا براساس وجود برنامه و پاسخ معتبر به مشکلات کنونی از جمله مقابله با طغیان کرونا، مشکلات معیشتی، اشتغال و مسکن درعین کارآمدی وزرای پیشنهادی دیده می شود. از آنجاکه مجلس انقلابی هرگونه تحول را در چارچوب تغییر ریل دولت از رویکرد نگاه به بیرون به رویکرد نگاه به درون، موجب همگرایی بیشتر با کابینه می شود از این رو این گونه همسوئی ها منجر به اعتماد سازی بیشتر خواهد شد.
این سیاستمدار اصولگرا معتقد است، مجلس انقلابی به دلیل قرار گرفتن کشور در طغیان کرونایی و گسترش مشکلات معیشتی و اجتماعی باقی مانده از دولت دوازدهم باید بدون تردید به رویکرد کارکردی و عملگرایانه رئیس جمهور اعتماد کند و یکجا به کابینه رای اعتماد بدهد تا کابینه به صورت همه جانبه و بدون دغدغه با طغیان کرونایی و دیگر مشکلات تحمیلی، برخورد کند و وارد عمل شود. کابینه نیز در این وضعیت یعنی قرار گرفتن در موج پنجم کرونا نیاز به اعتماد مجلس دارد تا ابعاد مختلف این کابینه دست در دست هم بدهند و با طغیان کرونا و مشکلات معیشتی و شکاف های اجتماعی بطور جدی و عمیق رسیدگی کنند.
در این میان وزارت خارجه، بهداشت، وزارت کشور، صمت، اقتصاد و بانک مرکزی در واردات واکسن و همچنین وزارت بهداشت، کشور و بقیه وزارتخانه ها به کمک نیروهای مسلح و سازمان بسیج در همه نقاط کشور بویژه در مناطق دور افتاده با ایجاد کارگروه های مشترک به مسائل منطقه ای و محلی بپردازند تا بطور سیستمی بر طغیان کرونایی فائق شوند. مجلس انقلابی به خوبی می داند ستون فقرات مقابله سیستمی با طغیان کرونا و دیگر مشکلات تحمیلی در کابینه منسجم و بی دغدغه است.
او تصریح کرد: برخی فکر می کنند که جلسه اعتماد به کابینه در مجلس ممکن است که با تنش روبرو شود این درحالی است که با توجه به چالش های متعددی که از دولت قبلی برجای مانده و راهکاری به جز کمک و همدلی با رئیس جمهور وجود ندارد به نظر میرسد که جلسه رای به کابینه با آرامش همراه باشد. به هرحال از یکسو وجود رویکرد مشترک نگاه به درون در حل مشکلات میان کابینه و مجلس و از سوی دیگر وجود اشتراک در اجرای استراتژی اقتصاد مقاومتی، درحال حاضر جایی برای تنش میان دو قوه باقی نمی گذارد.
الله کرم خاطرنشان کرد: گرچه کمیسیون های تخصصی مجلس در ارزیابی پاسخ های معتبر به حل مشکلات وزارتخانه ها از جایگاه تخصصی ویژه ای برخوردار هستند اما دیدگاه انقلابی حاکم بر کمیسیون ها موجب می شود کمیسیون ها به جای مخالفت با ارائه پیشنهادات سازنده به پویایی برنامه وزیران کابینه کمک کرده و تاکید براین باشد که با بکارگیری جوانان در کنار باتجربه ها وبلعکس بکارگیری باتجربه ها در کنار جوانان این پویایی را به سمت کارآمدی بیشتر سوق دهند. نمایندگان انقلابی مجلس، علاوه بر پویاسازی کمیسیونی باید در رویکرد کلان نیز براساس ماتریس SWOT به کابینه رای اعتماد بالایی دهند تا امکان استفاده از نقاط قوت داخلی و فرصتهای بین المللی در مقابله با تهدیدات جهانی و رفع نقاط ضعف بوجود بیاید.
تبلیغات متنی
-
دو ستاره پرسپولیس بعد از جام جهانی جدا نمیشوند
-
ازدحام هواپیماهای سوخترسان در فرودگاه بن گوریون
-
این افراد نباید زنجبیل مصرف کنند
-
۴۱ بحرینی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شدند
-
احضار سفیر چین به وزارت خارجه انگلیس
-
فال روزانه یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
طرح جدید یک رسانه برای درآمدزایی از تنگه هرمز
-
حکم دیه برای متهمان قتل در کمپ ترک اعتیاد
-
استارلینک هم احراز هویت را اجباری کرد!
-
مرگ یک عابر پس از برخورد هواپیما در فرودگاه
-
برنامه کامل بازیهای ایران در جام ملتهای آسیا ۲۰۲۷
-
چهره غمزده بازیگر زن تلویزیون در عکس جدیدش
-
دیدار محرمانه مقامات آمریکا و قطر درباره ایران
-
هشدار پوتین درباره ادامه درگیری ایران و آمریکا
-
سیتی در کورس قهرمانی ماند
-
ازدحام هواپیماهای سوخترسان در فرودگاه بن گوریون
-
طرح جدید یک رسانه برای درآمدزایی از تنگه هرمز
-
دیدار محرمانه مقامات آمریکا و قطر درباره ایران
-
فرمانده هوافضای سپاه: منتظر فرمان شلیک هستیم
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
لبخند معنادار قلعهنویی در مراسم قرعهکشی امشب
-
اسرائیل پایگاه نظامی مخفی در عراق ایجاد کرد!
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
پیشنهاد عجیب و تازه وزارت نیرو درباره مصرف آب
-
حریفان ایران در جام ملتهای آسیا مشخص شدند
-
ماجرای برداشت غیرقانونی چند بانک از حساب مردم
-
با اقدام AFC سه تیم ایران مسافر آسیا شدند
-
توصیه عجیب خیابانی درباره سرویس بهداشتی وسط بحث فوتبالی!
-
تورم روغن در روزهای اخیر رکورد شکست!
-
بیانیه تازه سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
-
حرکت خبرساز مجری تلویزیون روی آنتن زنده صداوسیما!
-
پنتاگون اسناد بیسابقه درباره «بشقابپرندهها» را منتشر کرد
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
توهین باورنکردنی به علی دایی روی آنتن زنده صداوسیما!
-
تمام واکنشها به خبر دیدار پزشکیان با رهبر انقلاب
-
جمله تهدیدآمیز ترامپ درباره شیوه پایان آتشبس
-
پست تازه ترامپ بعد از تنشِ شب گذشته با ایران
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
پرونده پژمان جمشیدی در افکار عمومی پیچیدهتر شد!
-
انتقاد تند و تیز زیدآبادی از آنان که دیشب خوشحالی کردند
-
تعریف و تمجید یک رسانه از تتوی بیرانوند روی دستش
-
یک عبارت دو کلمهای از دل قطعی اینترنت متولد شد!
-
ترامپ از پروژه «آزادی پلاس» درباره ایران رونمایی کرد
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
اخه اینهایی که مدرک دکترا دارند تو وزارت...چطور مدرک گرفتند فکر کردی درس خوندندند ویا
.یکیدوماه گرفتند ..
بایدی وجود ندارد .وزیر که به درد نخوره کشور را به نابودی میبره مثل الان
آره والله
از بیست هشت خرداد شد دوماه هنوز وزیر نداریم مسخره هست
برای مجلسی که از الله کرم ها حرف شنویی داشته باشد باید تاسف خورد وفاتحه آن مجلس را خواند .