۱۱۵۲۷۱۷
۳ نظر
۵۰۳۶
۳ نظر
۵۰۳۶
پ

خانه لاکچری ژنرال دوستم

خانه ژنرال دوستم، ژنرال پرستاره که هنگام حمله طالبان بدون کمترین مقاومتی فرار کرد. یکی از عناصر طالبان در جریان بازدید از خانه ژنرال دوستم گفت: به نظرم دوستم یک فرد طاغوتی در افغانستان بود. مردم نان خوردن ندارند، اما او یک قصر دارد. بر روی دیوار‌های خانه دوستم تابلو‌های زیادی از اسب دیده می‌شود.

فرارو: خانه ژنرال دوستم، ژنرال پرستاره که هنگام حمله طالبان بدون کمترین مقاومتی فرار کرد. یکی از عناصر طالبان در جریان بازدید از خانه ژنرال دوستم گفت: به نظرم دوستم یک فرد طاغوتی در افغانستان بود. مردم نان خوردن ندارند، اما او یک قصر دارد. بر روی دیوار‌های خانه دوستم تابلو‌های زیادی از اسب دیده می‌شود.

خانه لاکچری ژنرال دوستم

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • عارف

    این یک کلبه درویشی است در مقابل ویلا های آقا زاده های ایران

  • دادا

    یعنی میشه یه روزی مثل اینا تو خونه حقیرانه مسولین مون فیلم بگیریم و با دست غذا بخوریم

  • ناشناس

    در ایران هزاران خانه لاکچری خیلی بهتر از این داریم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج