۱۱۶۸۷۱۳
۵۰۱۹
۵۰۱۹
پ

مجرمی با ۱۱۶۲ حکم قطعی دستگیر شد

مسئولان امنیتی مصری اعلام کردند یک شهروند را که در ۱۱۶۲ مورد متهم شناخته شده است دستگیر کردند.

اعتمادآنلاین: مسئولان امنیتی مصری اعلام کردند یک شهروند را که در ۱۱۶۲ مورد متهم شناخته شده است دستگیر کردند.

روزنامه الیوم السابع خبر داد، این فرد به خاطر جرم‌های مرتکب‌شده به ۵۹۵ سال زندان و جریمه نقدی بیش از ۲۸ میلیون جنیه مصری محکوم شده است.

به گفته پلیس، این فرد که صاحب یک شرکت ساختمان‌سازی است و در جرائم تصاحب مال غیر، کلاهبرداری، صدور چک بی‌محل و سرقت برق در دادگاه‌های مختلف این کشور غیابی محکوم شده بود، در مخفیگاهش در یک آپارتمان استیجاری دستگیر شد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج