شگرد جدید شکارچیان پژو در شرق کشور
اعضای این شبکه خودروهای سرقتی را به شهرهای مرزی در شرق کشور منتقل می کردند.
روزنامه خراسان: پلیس مشهد اعضای یک شبکه ۱۸ نفره سرقت خودروهای پژو پارس و ۴۰۵ را در حالی دستگیر کرد که سرکردگی آن را جوان سابقه داری به عهده داشت که اردیبهشت گذشته با سپردن وثیقه به دادسرا آزاد شده بود.
در پی افزایش سرقت خودروهای پژو در مشهد که موجب نگرانی شهروندان شده بود، سردار سرتیپ محمد کاظم تقوی (فرمانده انتظامی خراسان رضوی) دستورات ویژهای را برای پیگیری این ماجرا صادر کرد و بدین ترتیب گروه های تخصصی از پلیس آگاهی مشهد در چند شاخه اطلاعاتی و عملیاتی و با هدایت و نظارت مستقیم سرهنگ حسین دهقان پور(رئیس پلیس مشهد) وارد عمل شدند و به واکاوی پرونده های سرقت پرداختند.
گروه های اطلاعاتی، با استفاده از راهنمایی های رئیس پلیس مشهد، در اولین مرحله از اقدامات پلیسی به رصد دوربین های مدار بسته و بررسی بانک اطلاعاتی مجرمان سابقهدار پرداختند و به سرنخ هایی رسیدند که نشان می داد یک سارق حرفهای و سابقهدار به نام «امیر- ش» در سرقت های مذکور نقش دارد چرا که او از دزدان حرفه ای بود که با شیوه و شگردی خاص به خودروهای دارای رمز و کدهای اختصاصی دستبرد می زد.
تحقیقات پلیسی زمانی روی این جوان 37 ساله متمرکز شد که تصاویری از وی در دوربین های مدار بسته ترافیکی نیز به دست آمد. بنابر گزارش خراسان، تحقیقات غیرمحسوس کارآگاهان که به سرپرستی سرهنگ مصطفی صادقی (رئیس پلیس آگاهی مشهد) وارد مرحله جدیدی از عملیات های تخصصی شده بود، نشان داد: این سارق حرفه ای که اردیبهشت گذشته دستگیر شده بود با سپردن وثیقه به دادسرا تا زمان رسیدگی قضایی به پرونده آزاد شده است و در همین مدت دوباره یک شبکه گسترده سرقت خودرو را هدایت می کند. به همین دلیل کارآگاهان با کسب دستورات محرمانه قضایی به ردزنی نامحسوس پرداختند و این سارق حرفه ای را زیر چتر اطلاعاتی قرار دادند.
بعد از آن که حدود دوماه از آغاز رسیدگی به پرونده سرقت های پژو می گذشت بالاخره نیروهای انتظامی، امیر را در جاده کلات مشهد، هنگامی دستگیر کردند که سوار بر یک دستگاه پژوی سرقتی بود. با انتقال این دزد حرفه ای به مقر انتظامی بازجویی های تخصصی از وی توسط افسران ورزیده آگاهی مشهد ادامه یافت و بدین ترتیب راز یک شبکه گسترده سرقت با شگردهای جدید در مشهد لو رفت که سرکردگی آن را این متهم 37 ساله به عهده داشت.
کارآگاهان در پی اعترافات این متهم، موفق شدند 18 تن از اعضای اصلی شبکه سرقت را در نقاط مختلف شهر مشهد و در چندین عملیات هماهنگ و ضربتی دستگیر کنند . بررسی های پلیس بیانگر آن بود که در میان اعضای این شبکه، جوان مهندسی وجود دارد که تعمیرکار "ای سییو" (کامپیوتر خودرو) است. او با استفاده از توان فنی خود و با توسل به شگردهای جدید، اطلاعات و رمزکدهای خودروها را تغییر می داد و اعضای دیگر باند موفق به سرقت خودروهای پژو پارس و پژو 405 مدل بالا می شدند .
همچنین تحقیقات بیشتر پلیس مشهد مشخص کرد که در میان سارقان فردی نیز وظیفه "جعل سند" یا به اصطلاح (سند نمره کردن) خودروها را به عهده دارد. او نیز با تغییر سریال ، اسناد خودروهای تصادفی را جایگزین خودروهای سرقتی می کرد و این گونه آن ها را در شهرهای دیگر کشور به فروش می رساندند و در برخی از موارد هم خودروها را اوراق می کردند .
ادامه بررسی های کارآگاهان نشان داد اعضای این شبکه همچنین ردیابی خودروهای سرقتی را با شگردهای خاصی غیرممکن می کردند تا امکان دستیابی به خودروهای سرقتی وجود نداشته باشد. در همین حال زوایای دیگری از پرونده سرقت های پژو در مشهد لو رفت و مشخص شد که هر کدام از اعضای این شبکه سرقت نقش متفاوتی را داشتند به طوری که هفت نفر از آنان فقط خودروها را می ربودند و افراد دیگری خودروهای مسروقه را به شهرهای مرزی تایباد، تربت جام و سیستان و بلوچستان انتقال می دادند.
این گزارش حاکی است ؛ تاکنون سارقان این شبکه به سرقت 30 دستگاه خودروی پژو پارس و 405 اعتراف کرده اند که 24 دستگاه از آنان کشف شده است.بررسی های بیشتر در این پرونده با هدایت مستقیم رئیس پلیس مشهد درحالی ادامه دارد که سارقان مدعی هستند خودروهایی را می توانستند سرقت کنند که تجهیزات ایمنی مانند قفل فرمان یا قفل پدال نداشتند.
تبلیغات متنی
-
زنبورها «ویروسها» را در غذا تشخیص میدهند
-
قهرمانی زودهنگام اینتر در سریآ
-
ترامپ عفو مجدد نتانیاهو را خواستار شد
-
فال روزانه دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
جنجال ستاره فرانسوی در آستانه الکلاسیکو
-
لحظه اصابت صاعقه به یک ساختمان در تبریز
-
فرود اضطراری هواپیمای حامل آقای نخستوزیر در ترکیه
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
شوک جدید تیم ملی به امیر قلعهنویی
-
ایران از عربستان قدردانی کرد
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
سفر ترامپ به چین طبق برنامه انجام میشود
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
ویتکاف: در حال انجام گفتوگو با ایران هستیم
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
خبرگزاری فارس: آمریکا شروط خود را تعدیل کرد
-
حمله حزبالله به خودروی حامل فرماندهان اسرائیل
-
چندین محموله سلاح وارد فرودگاه «بنگوریون» شد
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
-
پیشنهاد دولت برای افزایش دو برابری کالابرگ
-
چند نکته درباره سخنان امام جمعه رشت علیه زنان بیحجاب
-
ادعای ترامپ: پیشنهاد جدید ایران خوب نیست
-
سلام یونایتد به لیگ قهرمانان با شکست رقیب دیرینه
-
ادعای مقام آمریکایی مبنیبر تعطیلی تاسیسات نفتی ایران
-
واکنش یاسر آسانی به پیشنهاد جدید و خبر جدایی
-
ادعای الجزیره درباره محتوای طرح پیشنهادی ایران
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
خبر ناامیدکننده امیرحسین ثابتی درباره اینترنت!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
جنگ از تنگه هرمز به سوپرمارکتها و مراکز خرید رسید
-
داستان یک بیلبورد که آینده قالیباف را پیشبینی کرد
-
حرکات عجیب ترامپ در سخنرانی دیشب سوژه شد
-
مجری فاکسنیوز سلاح جدید انتحاری ایران را معرفی کرد
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
تورم در ایران حتی برای فلافل هم جانشین پیدا کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر