۱۱۷۸۰۷۹
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

اجازه نصب دوربین‌ها در سایت کرج داوطلبانه نبود

با پیگیری از منبع نزدیک به تیم مذاکره کننده هسته‌ای مشخص شد که اقدام ایران برای اجازه نصب دوربین در سایت کرج اقدامی داوطلبانه نبوده است.

ایلنا: با پیگیری از منبع نزدیک به تیم مذاکره کننده هسته‌ای مشخص شد که اقدام ایران برای اجازه نصب دوربین در سایت کرج اقدامی داوطلبانه نبوده است.

در حالی که نورنیوز به عنوان رسانه نزدیک به دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی از اقدام داوطلبانه ایران برای اجازه به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای جایگزینی دوربین‌های این نهاد در تاسیسات کرج خبر داده است، یک منبع نزدیک به تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای به خبرنگار ایلنا اطلاع داد که این اقدام داوطلبانه نبوده است.

این منبع در گفت‌وگو با ایلنا گفت: طی مذاکره ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مقرر شد تا در ازای محکومیت اقدام تروریستی صورت گرفته در سایت تسا از سوی این نهاد،‌ ایران نیز اجازه نصب دوربین‌ها را صادر کند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج