۱۱۸۳۸۵۶
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

وقتی کرونا سبب دستگیری قاتل فراری شد

دستگیری قاتل فراری بعد از بیست سال به دلیل ماسک نزدن.

خبرآنلاین: دستگیری قاتل فراری بعد از بیست سال به دلیل ماسک نزدن.

یک قاتل فراری بعد از بیش از دو دهه در لهستان دستگیر شد. پلیس ورشو روز سه شنبه ۴ ژانویه به خبرگزاری فرانسه گفته این فرد که بیش از ۲۰ سال تحت تعقیب بود به علت خودداری از زدن ماسک در یک فروشگاه مورد بازجویی قرار گرفت و هویت او فاش شد.

این مرد ۴۵ ساله به بازداشگاه منتقل شده و باید برای گذراندن محکومیت ۲۵ ساله خود راهی زندان شود. پلیس پایتخت لهستان در مورد پرونده محکومیت او بجرم یک فقره قتل در سال های ابتدایی قرن، اطلاعات و جزئیات بیشتری منتشر نکرده است.

موج جدید کرونا باعث شده تا مردم در بسیاری از مکان های عمومی لهستان نظیر بسیاری از کشورهای دیگر دنیا مجبور به رعایت موارد بهداشتی از جمله زدن ماسک بر صورت شوند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج