۱۱۹۵۶۸۰
۲ نظر
۵۰۷۵
۲ نظر
۵۰۷۵
پ

احمدی‌نژاد: مرا تهدید به ترور می‌کنند

محمود احمدی‌نژاد، رئیس دولت‌های نهم و دهم در گفتگویی با سایت دولت بهار از تهدید به ترور خود پرده برداشت.

محمود احمدی‌نژاد، رئیس دولت‌های نهم و دهم در گفتگویی با سایت دولت بهار از تهدید به ترور خود پرده برداشت.

احمدی‌نژاد: مرا تهدید به ترور می‌کنند

محمود احمدی‌نژاد:

* بارها گفته ام که آنها در وهم خودشان هستند. ملت ایران ملت بزرگ و رشیدی است و راه خودش را پیدا می کند و تردید ندارم که خیلی زود شرایط را به نفع خودش تغییر خواهد داد. من هم پر کاه و قطره ای در اقیانوس ملت هستم. با اینگونه اقدامات، پایه های آنها تحکیم پیدا نمی کند.

* می‌خواهند بیایند ترور یا حذف کنند! از این حرف‌ها هم دارند می‌زنند. بیایند حذف کنند! فکر می کنند با حذف چند نفر، می توانند ۸۵ میلیون آدم را مدیریت کنند!؟

* اینها آدم های کوچکی هستند که تلقی‌های اشتباه دارند و بنظرم نمی‌فهمند که در جامعه چه می گذرد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • بدون نام

    کی هستی که بخوان ترورت کنن

    پاسخ ها

    • بدون نام

      داره خودشو میزنه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج