۱۲۱۹۰۶۴
۱ نظر
۵۳۴
۱ نظر
۵۳۴
پ

طرز تهیه کمپوت هلو در منزل

کمپوت هلو یکی از انواع کمپوت‌های میوه‌ای است که می‌توان آن را با روشی بسیار آسان در منزل به صورت سالم و مفید تهیه کرد.

فرارو: کمپوت نوعی روش نگهداری از میوه‌هاست که طی آن میوه‌هایی مانند هلو، سیب، گیلاس، گلابی، زردآلو، آناناس و... با آب و شکر پخته می‌شوند. یکی از فواید کمپوت کردن میوه‌ها این است که می‌توان در فصل‌هایی مثل پاییز و زمستان از خوردن میوه‌های تابستانی به صورت پخته شده لذت برد؛ همچنین مصرف کمپوت میوه برای افرادی که دچار بیماری گوارشی هستند و نمی‌توانند میوه خام را هضم کنند، جایگزین مناسبی است.

طرز تهیه کمپوت هلو در منزل

از کمپوت می‌توان برای تهیه دسر یا تزیین انواع کیک‌های خامه‌ای و میوه‌ای نیز استفاده کرد. کمپوت در بین کودکان هم یک خوراکی خوشمزه و پر طرفدار است؛ اما نمی‌توان زیاد از کمپوت‌های آماده بازاری که دارای مواد افزودنی و نگه‌دارنده هستند، استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه کمپوت هلو با روشی بسیار آسان در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کمپوت هلو

هلو: ۱ کیلو

شکر: ۳۰۰ گرم

آب جوش: به میزان لازم

طرز تهیه کمپوت هلو

طرز تهیه کمپوت هلو در منزل

۱ ـ برای شروع کار ابتدا هلو‌ها را خوب بشویید و داخل آبکش بریزید تا کاملا خشک شوند.

۲ ـ وقتی هلو‌ها خشک شدند، پوست آن‌ها را بگیرید و از اطراف هسته هلو را به قطعات بزرگ خرد کنید.

۳ ـ هلو‌های خرد شده را داخل شیشه‌های تمیز و خشک بریزید. به ازای هر شیشه یک پیمانه شکر روی هلو‌ها بریزید؛ سپس شیشه را با آب جوش پر کنید و درب شیشه را محکم ببندید.

۴ ـ یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر کنید و روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید. وقتی آب داخل قابلمه جوش آمد، حرارت اجاق گاز را کم کنید و شیشه‌های کمپوت را داخل قابلمه آب جوش کنار هم بچینید، طوری که تا دو سانت قبل از درب شیشه‌ها را آب گرفته باشد.

۵ ـ اجازه بدهید شیشه‌ها به مدت بیست دقیقه داخل آب جوش بجوشند؛ سپس شیشه‌ها را از قابلمه خارج کنید و بگذارید به صورت وارونه روی یک دستمال یا حوله تمیز یک ساعت بماند تا هوای اضافه آن خارج شود. کمپوت شما بعد از گذشت یک هفته آماده خوردن است. این کمپوت را می‌توانید هم داخل یخچال و هم در جای خشک و خنک نگهداری کنید و برای فصل پاییز و زمستان از آن استفاده کنید و لذت ببرید، نوش جان.

نکات مهم برای تهیه کمپوت هلو

ـ شیشه‌هایی که برای تهیه کمپوت استفاده می‌کنید، باید حتما تمیز و خشک باشند. شیشه‌ها بهتر است درب فلزی سالم و بدون فرو رفتگی داشته باشند.

ـ برای تهیه کمپوت بهتر است از هلو‌های سفت و بدون زدگی و لهیدگی استفاده کنید.

ـ هلو به خودی خود عطر خوبی دارد؛ ولی در صورت تمایل می‌توانید می‌توانید کمی وانیل به آن اضافه کنید.

ـ بعد از اینکه درب شیشه کمپوت را باز و مقداری از آن را استفاده کردید، باید حتما بقیه کمپوت را داخل یخچال نگهداری کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • یک ایرانی

      من الان دو هفته میشه ک میوه نخوردیم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج