فلای تودی - بالا استیکی
۱۲۱۹۰۹۲
۳ نظر
۶۵۴
۳ نظر
۶۵۴
پ

بازداشت متهم اصلی کودک‌آزاری در زاهدان

​سرپرست معاونت حقوق عامه داستانی مرکز سیستان و بلوچستان: فرد که به اصطلاح ناپدری پسربچه مصدوم و مضروب است و در اعترافات خود مدعی شده که پسرش مرتکب عمل اشتباهی شده و به تحریک افراد نزدیک صرفا قصد داشته این گونه وی‌ را اصلاح و‌ متنبه کند و از اقدام خشن خود نیز به شدت نادم و پشیمان شده است.

خبرگزاری تسنیم: سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی مرکز سیستان و بلوچستان از بازداشت متهم اصلی ضرب و‌جرح یک‌ پسر بچه در زاهدان خبر داد.

ابوالفضل احمدزاده اظهار داشت: در پی انتشار کلیپی کوتاه از ضرب و جرح یک پسر بچه در شهرستان زاهدان، موضوع به قید فوریت در دستور بررسی قرار گرفت.

سرپرست معاونت حقوق عامه داستانی مرکز سیستان و بلوچستان افزود: با دستور صریحی که به پلیس فتا داده شد بلافاصله تیم‌های تخصصی این پلیس فعال و در کمتر از دو ساعت متهم شناسایی و جهت تحقیقات تکمیلی و سیر پرونده قضایی دستگیر شد.

وی خاطرنشان کرد: این فرد که به اصطلاح ناپدری پسربچه مصدوم و مضروب است و در اعترافات خود مدعی شده که پسرش مرتکب عمل اشتباهی شده و به تحریک افراد نزدیک صرفا قصد داشته این گونه وی‌ را اصلاح و‌ متنبه کند و از اقدام خشن خود نیز به شدت نادم و پشیمان شده است.

احمدزاده گفت: هر چند این فرد مضروب پسربچه بود، اما شیوه برخورد با وی غیراخلاقی، غیرشرعی و غیرقانونی و ناصحیح بوده است که در همین راستا به پلیس فتا ابلاغ شد تا متهم را به دقت بازجویی کرده و پرونده کیفری اش تکمیل و تسهیل شود.

وی تاکید کرد: فیلمبردار این موضوع ناگوار که باعث جریحه‌دار شدن عواطف و احساسات مردم خونگرم استان شد، علی‌الظاهر مادر وی بوده که هم‌اکنون در چابهار حضور دارد و به دستور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان پرونده مذکور، از زاهدان به چابهار ارسال تا فرایند دقیق کیفری فرد مربوطه نیز تکمیل و موجبات صدور حکم کیفری شود.

احمدزاده تصریح کرد: با تمام قدرت قانونی و اقتدار قضایی که امروز یک مورد آن به فوریت اثبات شد، با چنین برخوردهای خارج از محدوده عرف و شرع و اخلاق، برخورد جدی و بدون تساهل خواهیم کرد و این قول را به مردم متین و صبور استان می‌دهیم که احقاق کودکان آسیب دیده جزو محورهای اساسی صیانت از حقوق عامه است.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    خاک برسرهمچین مادری

  • ح _ؤ

    عالی

  • ج_ و_

    عالی بود :

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج