۱۲۳۱۴۵۹
۸۸۸
۸۸۸
پ

تئاتری که تبدیل به صحنه جرم شد

نمایش «آیزنهاور ۴:۵۷» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی علیرضا حافظی در خانه نمایش دا به صحنه خواهد آمد.

خبرآنلاین: نمایش «آیزنهاور ۴:۵۷» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی علیرضا حافظی در خانه نمایش دا به صحنه خواهد آمد. 

نمایش «آیزنهاور ۴:۵۷» به نویسندگی، طراحی و کارگردانی علیرضا حافظی که سال گذشته اجراهای موفقی را در پردیس تئاتر سپند پشت سر گذاشت؛ از ۱۱ مرداد ساعت ۲۱ در خانه نمایش دا به صحنه خواهد آمد.

بازیگران این نمایش به ترتیب ورود به صحنه؛ علیرضا نامنی، پویا یگانه‌دوست، علیرضا حافظی، ساقی سلیقه‌دار و سهیل نگهدارزاده هستند.

در خلاصه داستان نمایش آمده است: «آیزنهاور ۴:۵۷» گزارش کیفی از صحنه جرم است که باید به امور بایگانی و ریاست دایره جنایی تلگراف شود؛ نام مقتول گلابتون صمدی، سن نوزده سال علت مرگ بعد از اعلام نتیجه معاینه جسد به طور قطعی مشخص می‌شود. اما اینجانب؛ سروان یحیی رادمهر، دو احتمال کلی را بررسی خواهم کرد؛ خودکشی و قتل.

خانه نمایش دا واقع در خیابان انقلاب، خیابان خارک، بن بست اول، پلاک ۵ است.

تئاتری که تبدیل به صحنه جرم شد

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج