۱۲۳۴۰۹
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

وزیر خارجه آلمان: توپ در زمین ایران است

وزیر امور خارجه آلمان گفت که وی و دیگر وزرای امور خارجه غربی در دیدار با مقامات ایرانی مشخص کرده‌اند که توپ در زمین ایران قرار دارد.

خبرگزاری ایسنا: وزیر امور خارجه آلمان گفت که وی و دیگر وزرای امور خارجه غربی در دیدار با مقامات ایرانی مشخص کرده‌اند که توپ در زمین ایران قرار دارد.

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، فرانک والتر اشتاین مایر، وزیر امور خارجه آلمان در وین گفت: اکنون زمان آن است که ایران تصمیم بگیرد می‌خواهد با جامعه بین‌الملل همکاری کند یا در انزوا باقی بماند؟

اشتاین مایر که روز یکشنبه در نشست وزرای امور خارجه ۱+۵ در وین شرکت کرده بود تأکید کرد که وی و دیگر وزرای امور خارجه غربی در دیدارها با مقامات ایرانی مشخص کرده‌اند که توپ در زمین ایران است.

وزیر امور خارجه آلمان ساعاتی پس از برگزاری نشست وزرا وین را ترک کرد.

همچنین لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه روز یکشنبه گفت: مواضع هنوز فاصله زیادی دارند و وزرا تلاش می‌کنند تا اختلافات را کم کنند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج