۱۲۶۲۸۷۵
۷۴۵۵۱
۷۴۵۵۱
پ

قدیمی‌ترین غذای جهان کشف شد!

محققان با بررسی محتویات معده یک موجود باستانی توانسته‌اند تشخیص بدهند که قدیمی‌ترین غذای دنیا چه چیزی بوده است.

دیجیاتو: محققان با بررسی محتویات معده یک موجود باستانی توانسته‌اند تشخیص بدهند که قدیمی‌ترین غذای دنیا چه چیزی بوده است.

گروهی از محققان بین‌المللی مدعی کشف چیزی در یک فسیل ۵۵۰ میلیون ساله شده‌اند که آن را به‌عنوان قدیمی‌ترین غذای دنیا معرفی کرده‌اند. آنها می‌گویند این کشف حالا می‌تواند نشان بدهد که نخستین حیوانات کره زمین چگونه بقای خود را حفظ می‌کردند.

قدیمی‌ترین غذای جهان کشف شد!

به گزارش CNN، پژوهشگران دانشگاه ملی استرالیا (ANU) فسیلی مربوط به دوره تاریخی ادیاکاران را که در سال 2018 در روسیه پیدا شده بود،‌ بررسی کرده‌اند. آنها در معده فسیل حیوانی شبیه حلزون به‌نام «کیمبرلا»، مولکول‌های فیتواسترول را کشف کرده و مدعی شده‌اند که این ماده بر اثر تغذیه این حیوان از جلبک و باکتری‌های کف اقیانوس در معده او به وجود آمده است.

«جوچن براکس» از محققان این پژوهش که نتیجه آن در مجله Current Biology منتشر شده است، می‌گوید جلبک‌های غنی از مواد مغذی احتمالاً در رشد کیمبرلا نقش داشته‌اند: «این غذای پرانرژی می‌تواند توضیح دهد که چرا ارگانیسم‌های مجموعه گونه‌های جانوری دوره ادیاکاران آن‌قدر بزرگ بوده‌اند. تقریباً تمام فسیل‌های جانوری که قبل از دوره ادیاکاران وجود داشتند، تک‌سلولی و در ابعاد میکروسکوپی بودند.»

قدیمی‌ترین غذای جهان کشف شد!

کشف قدیمی‌ترین غذای دنیا با بررسی محتویات معده یک کیمبرلا

دیرینه‌شناسان باور دارند که کیمبرلا احتمالاً یکی از پیشرفته‌ترین موجودات دوره ادیاکاران بوده و با برخورداری از دهان و معده، به شکلی مشابه جانوران مدرن غذا را هضم می‌کرده است. براکس اضافه می‌کند: «دانشمندان پیش‌تر می‌دانستند که کیمبرلا با خراش‌دادن جلبک‌های کف دریا احتمالاً از این مواد تغذیه می‌کرده، اما تنها پس از بررسی مولکول‌های معده کیمبرلا توانستیم مشخص کنیم که این حیوان چه‌چیزی می‌خورده و چگونه غذاها را هضم می‌کرده است.»

فسیل دیگری که محققان کشف کرده‌اند، مربوط به ارگانیسمی به‌نام «دیکینسونیا» است که از قدیمی‌ترین حیوانات سیاره زمین به‌حساب می‌آید. البته این موجود به‌اندازه کیمبرلا پیشرفته نبوده و دهان یا معده نداشته است. دیکینسونیا تا 1.4 متر رشد می‌کرده و بدنی با طرح‌های شیاردار داشته است.

دکتر «ایلیا بابروفسکی» از مرکز تحقیقات GFZ آلمان که فسیل کیمبرلا و دیکینسونیا را در روسیه پیدا کرده بود، می‌گوید حیوانات عصر ادیاکاران اجداد همان جانوران مدرنی هستند که تمام موجودات کنونی کره زمین را تشکیل داده‌اند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج