۱۲۶۹۸۲۹
۱۰۴۷
۱۰۴۷
پ

تایید سفر زلنسکی به واشنگتن از سوی کاخ سفید

مقام‌های کاخ سفید سفر رئیس‌جمهوری اوکراین به واشنگتن را تایید کردند.

ایلنا: به نقل از واشنگتن پست، مقام های کاخ سفید تایید کرده‌اند که «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهوری اوکراین اکنون در راه واشنگتن است و این نخستین سفر خارجی او از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه به شمار می‌رود.

زلنسکی امروز -‌چهارشنبه- با «جو بایدن»، رئیس‌جمهوری آمریکا دیدار و سپس در جلسه مشترک کنگره آمریکا سخنرانی خواهد کرد.

بنا بر اعلام کاخ سفید، هدف از این سفر تاکید مجدد بر حمایت آمریکا از اوکراین همزمان با تصمیم دولت آمریکا برای اعلام بسته کمک نظامی جدید به اوکراین است.

یک مقام آمریکایی اعلام کرد که بایدن در این دیدار قصد دارد یک بسته کمک امنیتی به ارزش یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار و همچنین تحویل سامانه‌های موشکی پاتریوت را برای اوکراین اعلام کند.

مقام های کاخ سفید گفتند که اعلام بسته کمک‌های امنیتی جدید در حضور زلنسکی پیامی قوی به «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهوری روسیه و سایر رهبران جهان مبنی بر حمایت قاطع آمریکا از اوکراین ارسال خواهد کرد.

یک مقام ارشد دولت آمریکا (که نخواست نامش فاش شود) گفت که بایدن قصد ندارد در این دیدار زلنسکی را برای یافتن پایان دیپلماتیک جنگ به هر دلیلی تشویق، ترغیب و اقناع کند اما همزمان  اجازه نخواهد داد ایالات متحده به نمایندگی از اوکراین وارد یک جنگ فعال با روسیه شود.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج