۱۲۷۰۲۶۸
۳۴۳۷
۳۴۳۷
پ

آمریکا: دیپلماسی، مسیر ارجح درباره ایران است

وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی عنوان کرد که تمامی گزینه‌ها در رابطه با ایران بر روی میز می‌باشد اما دیپلماسی مسیر ارجح است.

ایسنا: وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی عنوان کرد که تمامی گزینه‌ها در رابطه با ایران بر روی میز می‌باشد اما دیپلماسی مسیر ارجح است.

62404923

به نقل از المیادین، «آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا روز پنج‌شنبه در سخنانی عنوان کرد که دیپلماسی مسیر ارجح با ایران است اما اگر ایران این مسیر را نپذیرد، گزینه‌های دیگر نیز بر روی میز خواهند بود.

مقامات آمریکایی درحالی از دیپلماسی با ایران سخن می‌گویند که طی هفته‌های اخیر مکررا تاکید کرده بودند که در حال حاضر بر روی احیای توافق هسته‌ای با ایران متمرکز نیستند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج