طرز تهیه خورشت بادمجان و کدو خوشطعم و مجلسی
خورشت بادمجان و کدو یک خورشت خوشمزه و مجلسی است. شما میتوانید این غذای خوشمزه را با گوشت قلقلی یا بدون گوشت آماده کنید و از طعم جذاب آن لذت ببرید.
دیجیکالامگ: خورشت بادمجان و کدو یک خورشت خوشمزه و مجلسی است. شما میتوانید این غذای خوشمزه را با گوشت قلقلی یا بدون گوشت آماده کنید و از طعم جذاب آن لذت ببرید.
مواد لازم
| مواد | مقدار |
| کدو سبز | ۱ کیلو |
| بادمجان | ۱ کیلو |
| سیر | ۳ حبه |
| گوجهفرنگی | ۴ یا ۵ عدد |
| پیاز | ۱ عدد |
| آب لیمو ترش تازه | نصف عدد |
| رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
| زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
| پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
| نمک | به مقدار لازم |
| فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مناسب برای: ۴ نفر
زمان پخت: ۱ ساعت
طرز تهیه خورشت بادمجان و کدو
-
-
یک کیلو کدو سبز را پوست بگیرید و به صورت طولی به دو قسمت تقسیم کنید (دقت کنید که برشها خیلی نازک نباشند). بادمجانها را نیز پوست کنده و به صورت طولی به دو قسمت تقسیم کنید و داخل یک ظرف قرار داده و مقداری نمک روی آن ها بپاشید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت تلخی آنها گرفته شود.
-
در این فاصله کدوها را داخل روغن سرخ کنید. بعد از نیم ساعت زمانی که روی بادمجانها قطرات آب دیده شد آنها را شسته و خشک کرده و بعد از کدوها سرخ کنید.
-
برای سس یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل مقداری روغن تفت دهید. زمانی که پیاز طلایی شد سه حبه سیر را رنده و یا له کرده به آن اضافه کنید. یک قاشق چایخوری زردچوبه، یک قاشق چایخوری پاپریکا و مقداری فلفل سیاه اضافه به پیاز اضافه کنید. سپس یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی را نیز اضافه کرده و تفت دهید.
-
چهار یا پنج عدد گوجهفرنگی را به صورت درشت خرد کرده و با مقداری آب داخل مخلوط کن میکس یا رنده کنید. گوجهفرنگی را به ترکیب پیاز و رب اضافه کنید. آب نصف لیمو ترش تازه را به همراه کمی نمک به سس اضافه کنید.
-
حالا بادمجانها و کدوها را داخل سس بچینید و پانزده دقیقه زمان دهید تا طعمها به خورد هم رفته و جا بیفتد. (دقت کنید که کدو و بادمجانها زیاد نپزند چون له میشوند). اگر تمایل داشتید به صورت خورشت سرو کنید سس آن را کمی رقیقتر کنید و اگر میخواهید به صورت خوراک سرو کنید اجازه دهید آب سس گرفته و کمی غلیظ تر شود.
-
ارسال نظر