۱۲۸۳۳۷۸
۴۲۷۷
۴۲۷۷
پ

طعنه سنگین به مجلس با چاشنی «کره شمالی»

آیت الله محقق داماد گفت: ما در کشوری زندگی میکنیم که پارلمانش می خواهد تصویب کند که هرکس خلاف حاکمیت حرف میزند به ۱۰ تا ۱۵ سال حبس محکوم شود. نمی دانم در کره شمالی چنین چیزی هست یا خیر؟

جماران نوشت: آیت الله محقق داماد گفت: ما در کشوری زندگی میکنیم که پارلمانش می خواهد تصویب کند که هرکس خلاف حاکمیت حرف میزند به ۱۰ تا ۱۵ سال حبس محکوم شود. نمی دانم در کره شمالی چنین چیزی هست یا خیر؟

5315932

آیت الله محقق داماد در حاشیه نشست شاخه اقتصادی فرهنگستان علوم :

ما در کشوری زندگی میکنیم که پارلمانش می خواهد تصویب کند که هرکس خلاف حاکمیت حرف میزند به ۱۰ تا ۱۵ سال حبس محکوم شود. نمی دانم در کره شمالی چنین چیزی هست یا خیر؟

یک اتهامی مطرح می‌شود که می‌گوید فقه کشور را ویران کرده است. در حوزه اقتصاد، عمل نکردن به حلال و حرام، کشور را به اینجا کشانده است.

دولت در زمینه ثروت های ملی مرتکب خلاف شرع علنی شده است.

یک نفر در مجلس نیست این مسائل را بفهمد

فروختن نفت و تقسیم آن حرام است

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج