مهاجری: جناب آقای رئیسی! شوخیتان گرفته؟
جناب رئیسی! اصلا جناح دولت شما از بستگان نزدیکتان ریشه گرفته.آنها به حدی فضا را برایتان آرایش جناحی کرده اند که واقعیت از چشمتان دور مانده. اشتباهات فاحشی که در آمار و ارقام اعلامی شما هست همگی از سوی جناحبازهایی در اختیار شما قرار می گیرد که از صداقتتان سوءاستفاده می کنند. نتیجه اش اینکه دولت ناکارآمدتان را چنان بزک کرده اند که خودتان هم خوشگل بودنش را باور کرده اید.
برترینها: محمد مهاجری فعال سیاسی اصولگرا در کانل تلگرامی خود نوشت :
سلام. عیدتان مبارک.
یک عالمه حرف هست اما بگذارید از همین اتفاق دیشب و تتمه حقوق معلمان شروع کنم.لابد وقتی عذرخواهی وزیرآموزش و پرورش را شنیدید ناراحت شدید و دوست نداشتید معلمها ناراضی و گلایه مند پای سفره هفت سین بنشینند.. دستور دادید همان نیمه شب حق خلایق را بدهند و خلاص!

خدا خیرتان بدهد ...جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ واقعا از دعوای رئیس سازمان برنامه و بودجه با بقیه خبر نداشتید و نمی دانستید گیر کار کجاست؟ اگر بگویید" نه" خیلی بد است و اگر بگویید "آری" خیلی بدتر!
کار ساده ای بود که چند روز قبلش مدیران ارشد دولت را جمع می کردید و تصمیم می گرفتید. در آن صورت لازم نبود نقش سوپرمن را بازی کنید و در آخرین لحظات فرشته نجات شوید و منت تان بر سر معلمها بماند؟
واقعا در آن نصفه های شب، دولتتان یکی دو کشتی نفت را بلافاصله بار کرد و روی دریاهای آزاد فروخت و پولش را نقد به دلار گرفت و صرافها دلار را به ریال تبدیل کردند و تحویل خزانه شد و به حساب معلمها رفت؟! یا رئیس بانک مرکزی مثل خیلی وقتهای دیگر " اَجّی مَجّی لاترجّی" خواند و ناگهان میلیاردها میلیارد پول از آسمان بارید و از زمین جوشید ؟ یا خیلی راحت دستش را کرد توی جیب بانک ملی و قال قضیه را کند؟
این فقط یک مثال است که چون دیشب اتفاق افتاده در خاطره مردم مانده و گرنه از این نمونه ها انقدر هست که مصداق مثنوی و هفتادمن کاغذ است.
دیشب جمله دیگری هم گفته اید که دولت تان جناحی نیست. این هم از قصه های پرغصه است.
مگر حزب و جناح نجس است بزرگوار؟ اتفاقا اگر حزب درست و حسابی داشتیم و دولت و مجلس بر پایه آن شکل می گرفت الان مقصر خیلی چیزها معلوم بود و تکلیف بانیان وضع موجود هم مشخص می شد.
اما اینکه گفته اید دولتتان جناحی نیست، شوخی کرده اید یا تجاهل؟ ممکن است یک و فقط یک نفر از وزیران دولت تان را نام ببرید که جناحی نباشد؟ حتی در بین معاونان و مدیران کل هم نمی توانید یک نمونه بیاورید. به لطف حاکمیت یکدست، افراد متخصص و متعهد موجود دربدنه بوروکراسی کشور را حذف کردید و مهره های یک جناح را چیدید. اسمش را هم گذاشتید " دولتانقلابی" .
اگر بخواهیم منصفانه نگاه کنیم دولت سیزدهم جناحی ترین دولت در تاریخ جمهوری اسلامی است و دست بر قضا رفتارش از این نظر بشدت چرک است.
جناب رئیسی! اصلا جناح دولت شما از بستگان نزدیکتان ریشه گرفته.آنها به حدی فضا را برایتان آرایش جناحی کرده اند که واقعیت از چشمتان دور مانده. اشتباهات فاحشی که در آمار و ارقام اعلامی شما هست همگی از سوی جناحبازهایی در اختیار شما قرار می گیرد که از صداقتتان سوءاستفاده می کنند. نتیجه اش اینکه دولت ناکارآمدتان را چنان بزک کرده اند که خودتان هم خوشگل بودنش را باور کرده اید.
کافی است خاک بر دهان مداهنه گویان و چاپلوسان و دستاوردتراشان و دروغگویان بریزید تا واقعیتها روشن شود.
دیگر اینکه دیشب از انتخابات آزاد سخن گفتید. اگر به این حرف تان اعتقاد داشته باشید رواست که برای آن جانفشانی کنیم اما سابقه تان این را نمی گوید. در انتخابات ۱۴۰۰ دست کم ۵ رئیس جمهور بالقوه راجلوی پای شما ذبح کردند تا شما رئیس جمهور شوید. چرا آن روز عمامه بر زمین نکوبیدید تا جلوی نامردی و ضدیت با مردمسالاری گرفته شود؟ اگر آن روز تهدید به انصراف می کردید در تاریخ ماندگار می شدید.
سیستم سیاسی به خاطر شما کوتاه می آمد و در یک فضای بازتر سیاسی چه بسا باز هم شما رئیسجمهور می شدید و حتی افرادی چون من (که به شما رای ندادیم و هر روز که می گذرد بر بصیرت خودمان آفرین می گوییم) رای مان را به نام شما در صندوق می انداختیم.
خب الان هم دیر نیست. اجازه ندهید عده ای مختارکل باشند؛ راه پرونده سازی برای نامزدها را ببندید. پای حق انتخاب مردم بایستید و جلوی ردصلاحیتهای غیرمنصفانه و ناجوانمردانه را بگیرید تا مجلسی در شان نظام و انقلاب برپا شود. امیدندارم که چنین کنید؛ اما شما برای کم کردن روی امثال من ، چنین کنید!
تبلیغات متنی
-
آمریکا بابک زنجانی را تحریم کرد
-
توصیه اردوغان به عراقچی پیرامون تحرکات آمریکا
-
توضیح رسانه رسمی استقلال درباره جدایی اندونگ
-
تلگراف: تهدید نظامی ترامپ برای مذاکره است
-
استقرار احتمالی ۴ فروند B-۵۲ در دیگو گارسیا
-
رکورد اتصال ایرانیها به سایفون شکست!
-
مهر: انصراف برخی از بازیکنان تیم ملی دروغ است
-
پستهای طناز و نوید برای وقایع دیماه ۱۴۰۴
-
ادعای داغ ویتکاف درباره تماس با ایران
-
تعجب رسانه نزدیک به سپاه از توییت تازه شمخانی!
-
اولین تصاویر از دیدار امروز عراقچی و اردوغان
-
ستاره اسپانیایی استقلال محروم شد
-
گزارش تازه از اختلال ویپیانها در ایران
-
پرواز پهپاد شناسایی ایران بر فراز خلیج فارس
-
هشدار السیسی به هرگونه رویارویی نظامی میان ایران و آمریکا
-
آمریکا بابک زنجانی را تحریم کرد
-
تلگراف: تهدید نظامی ترامپ برای مذاکره است
-
رکورد اتصال ایرانیها به سایفون شکست!
-
مهر: انصراف برخی از بازیکنان تیم ملی دروغ است
-
ادعای داغ ویتکاف درباره تماس با ایران
-
تعجب رسانه نزدیک به سپاه از توییت تازه شمخانی!
-
اولین تصاویر از دیدار امروز عراقچی و اردوغان
-
پرواز پهپاد شناسایی ایران بر فراز خلیج فارس
-
تصاویری که احسان کرمی از ژیلا صادقی منتشر کرد
-
ستاره استقلال در چند سانتیمتری پرسپولیس!
-
تاییدنشده؛ شرط آمریکا برای انصراف از اقدام نظامی!
-
هشدار جدی لاریجانی به اتحادیه اروپا درباره سپاه
-
صابرین نیوز: ادعاهای کارشناس شبکه افق مضحک است!
-
عراقچی در ترکیه سیگنال رسمی مذاکره داد
-
ترکیه از دلهره جنگ آمریکا علیه ایران خواب ندارد
-
اعزام ناوشکنهای چین به آبهای اطراف ایران
-
سلاح ویژه ایران برای مقابله با ناو آبراهام لینکلن
-
کارزار ذخیره برف در افغانستان خبرساز شد
-
پیغام روسیه به آمریکا درباره مذاکره با ایران
-
هواپیمای دولتی ایران راهی مسکو شد
-
هادی چوپان ناگهان به صداوسیما پیوست
-
در ساعات اخیر مهدی قایدی در صدر چهرههای پربحث است
-
نرخ دلار و قیمت طلا غیرقابل تصور شد
-
چهره «طلا جفرودی» سریال سوجان در ۴۰ سالگی
-
خودروی نظامی ارتش چین وارد ایران شد
-
اقدام توجهبرانگیز ارتش همزمان با اخبار جنگ احتمالی
-
تصاویری از جلسه امنیتی لاریجانی در تهران
-
عراقچی در ترکیه سیگنال رسمی مذاکره داد
-
رضا رویگری در حال گریم شدن در پشتصحنه مختارنامه
-
بازیکن خارجی استقلال آماده پخش زنده جنگ ایران و آمریکا شد!
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر