۱۳۰۰۴۸۳
۱۹۹۵
۱۹۹۵
پ

پیرترین نهنگ قاتل در اسارت به خانه برمی‌گردد

یک نهنگ قاتل ۵۶ ساله که برای چندین دهه در آکواریوم دریای میامی در فلوریدا آمریکا نگهداری می‌شد و تماشاگران را در این اکواریوم سرگرم می‌کرد قرار است به آب‌های خانه و در شمال غربی اقیانوس آرام بازگردانده شود.

فرارو: قرار است مسن‌ترین نهنگ قاتل در اسارت پس از ۵۰ سال به آب‌های خانه و در شمال غربی اقیانوس آرام بازگردانده شود.

لولیتا، ۵۶ ساله، برای چندین دهه در آکواریوم دریای میامی در فلوریدا آمریکا نگهداری می‌شد و تماشاگران را در این اکواریوم سرگرم می‌کرد.

پیش از این فعالان حمایت از حیوانات سال‌ها برای آزادی او لابی کرده‌اند. برخی هم از محل نگهداری او انتقاد کرده‌اند و گفته‌اند مخزنی که او در آن نگهداری می‌شود خیلی کوچک است.

با این حال آکواریومی که لولیتا در آن نگهداری می‌شود پنج روز پیش اعلام کرد که تا دو سال آینده این نهنگ قاتل (اورکا) به زیستگاه طبیعی خود باز خواهد گشت.

اما کارشناسان گفته‌اند که جابجایی لولیتا با توجه به وزن سنگین آن با مشکلات زیادی همراه خواهد بود.

پخش-نشدن-ویدئو

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج