۱۳۰۵۸۱۶
۱۲۳۱۸
۱۲۳۱۸
پ

یک مسابقه عجیب در روسیه به خاطر یک میلیون روبل!

برنده بدنسازی بود که ۲۵ خینکالی را در ۱ دقیقه و ۱۶ ثانیه خورد. برای این پیروزی، او یک میلیون روبل دریافت کرد. سال گذشته، او قبلاً قهرمانی را با ۵۰۰ هزار روبل به دست آورده بود. ۱۲۰ نفر در این مسابقه شرکت کردند. تنها ۱۲ نفر به فینال راه یافتند.

خبرآنلاین: برنده بدنسازی بود که ۲۵ خینکالی را در ۱ دقیقه و ۱۶ ثانیه خورد. برای این پیروزی، او یک میلیون روبل دریافت کرد. سال گذشته، او قبلاً قهرمانی را با ۵۰۰ هزار روبل به دست آورده بود. ۱۲۰ نفر در این مسابقه شرکت کردند. تنها ۱۲ نفر به فینال راه یافتند.

پخش-نشدن-ویدئو

هشدار جدی!!ببین استرس چجوری کچلت میکنه😱راه حلش شامپو جلبکه

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج