۱۳۰۹۵۱
۲ نظر
۵۰۰۳
۲ نظر
۵۰۰۳
پ

آخرین وضعیت پرونده احمدی‌ نژاد

سرپرست دادگاه‌های کیفری استان تهران آخرین وضعیت پرونده (م.ر)، جنایت خیابان مدنی، روزنامه بهار و احمدی‌نژاد را تشریح کرد.

خبرگزاری مهر: قاضی محسن افتخاری امروز در جمع خبرنگاران در خصوص پرونده (م.ر) اظهار داشت: این پرونده در دادگاه است و هنوز رأی آن صادر نشده است. امیدواریم تا پایان مرداد مشورت قضات درباره رأی به پایان برسد و حکم صادر شود.

وی درباره روزنامه بهار نیز گفت: حکم اعلام شده در خصوص این روزنامه، حکم جدیدی نیست و هنوز قطعی نشده است.

قاضی افتخاری در خصوص پرونده احمدی نژاد نیز بیان کرد: این پرونده هنوز در وقت نظارت قرار دارد.

سرپرست دادگاه‌های کیفری استان تهران درباره پرونده جنایت خیابان مدنی نیز خاطر نشان کرد: رأی این پرونده صادر و قطعی شده و در حال حاضر در دادسرا قرار دارد که باید از سوی دادسرا اجرا شود.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ایشان باید جوابگوی مردم ایران باشند که فقیر ها را فقیر تر و پولداران پولدارتر شدند.

  • شاهد

    انصاف است نقطه قوت و ضعف با هم و در كنار هم گفته شود.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج