۱۳۱۴۲۶۸
۹۸۹۱
۹۸۹۱
پ

حکم سه بار اعدام «جواد روحی» نقض شد

وکیل جواد روحی می‌گوید: با تصمیم مستشار محترم و معاون محترم شعبه نهم دیوان عالی کشور رای سه بار اعدام آقای جواد روحی نقض شد.

مجید کاوه، وکیل جواد روحی در گفت‌وگو با «شبکه شرق» می‌گوید: با تصمیم مستشار محترم و معاون محترم شعبه نهم دیوان عالی کشور رای سه بار اعدام آقای جواد روحی نقض شد.

 روحی سال گذشته در شعبه اول دادگاه انقلاب ساری به سه بار اعدام و سایر مجازات‌های محکوم شده بود. نهایتا با پذیرش فرجام‌خواهی در شعبه نهم دیوان عالی کشور رای سه بار اعدام ایشان و سایر مجازت‌ها نقض شده و پرونده جهت رسیدگی مجدد به شعبه هم‌عرض دادگاه انقلاب ساری ارجاع داده شد. جواد روحی از بازداشت‌شدگان ۳۰ شهریور ماه ۱۴۰۱ در نوشهر است.

FAF3306F-165A-4A3E-8138-FD64C2537EDC

در همان شبی که حنانه کیا در نوشهر با شلیک مستقیم تیر جان باخت جواد روحی، جوان ۳۵ ساله آملی که برای پیگیری امور شخصی به نوشهر آمده بود هم بازداشت شد. او در ادامه به جرم سوزاندن قرآن و تخریب اموال عمومی به ۳ بار اعدام محکوم شده بود. اسفند سال گذشته مجید کاوه، وکیل جواد روحی در گفت‌وگو با شرق از فقدان ادله اثباتی در پرونده او سخن گفت بود.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج