۱۳۲۳۷۰۱
۶۶۵۸
۶۶۵۸
پ

عکس های مجازات زنان در ملاء عام در عصر قاجار

فلک شیوه‌ای از تنبیه کردن در انظار عمومی بود. در دوران قاجار و پیش از آن فلک در مکتب خانه‌ها برای تنبیه کودکان و خدمتکاران به کار می‌رفت.

تاریخ معاصر: فلک شیوه‌ای از تنبیه کردن در انظار عمومی بود. در دوران قاجار و پیش از آن فلک در مکتب خانه‌ها  برای تنبیه کودکان و خدمتکاران به کار می‌رفت.

فلک شیوه‌ای از تنبیه کردن در انظار عمومی بود. برای فلک کردن پاهای فرد مورد شکنجه به چوبی بسته می‌شد. دو نفر دو سر چوب را می‌گرفتند و نفر یا نفراتی دیگر با ترکه کف پای او را می‌زدند. در دوران قاجار و پیش از آن فلک در مکتب خانه‌ها برای تنبیه کودکان و خدمتکاران به کار می‌رفت، همچنین در خیابان ها برای تنبیه بزهکاران، مخالفین سیاسی و در مواردی حتی برای تنبیه اعیان و نوکران دولت به کار گرفته می‌شد.

عکس های دیدنی مجازات زنان در ملاء عام در عصر قاجار

 

عکس های دیدنی مجازات زنان در ملاء عام در عصر قاجار

عکس های دیدنی مجازات زنان در ملاء عام در عصر قاجار

عکس های دیدنی مجازات زنان در ملاء عام در عصر قاجار

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج