۱۳۲۷۱۸۰
۱۱۱۰۷
۱۱۱۰۷
پ

خسرو حسن‌زاده‌‌ درگذشت

اندی وارهول، خسرو و میوه‌فروشی؛ این سه کلمه در ظاهر بی‌ارتباط با هم زمانی برای شما معنی پیدا می‌کند که هنرمندی به نام خسرو حسن‌زاده را بشناسید و بدانید حالا که درباره او می‌نویسیم در اثر مسمومیت الکلی بعد از دوره‌ای چند روزه از کما؛ امروز درگذشت.

پنجره: اندی وارهول، خسرو و میوه‌فروشی؛ این سه کلمه در ظاهر بی‌ارتباط با هم زمانی برای شما معنی پیدا می‌کند که هنرمندی به نام خسرو حسن‌زاده را بشناسید و بدانید حالا که درباره او می‌نویسیم در اثر مسمومیت الکلی بعد از دوره‌ای چند روزه از کما؛ امروز درگذشت.

خسرو حسن‌زاده‌‌ درگذشت

خسرو حسن‌زاده هنرمند معاصر در سال ۱۳۴۲ در تهران متولد شد. کودکی  و نوجوانی را در شرایط دشواری گذراند و در سال‌های جوانی نقاشی مشغلۀ ساعت‌های اندک فراغتش از کار بود. بعداً در مجتمع دانشگاهی هنر تهران در رشته نقاشی و در دانشگاه آزاد در رشته ادبیات فارسی تحصیل کرد، و در سال‌های دهه ۱۳۶۰ زیر نظر آیدین آغداشلو به فراگیری نقاشی پرداخت. سپس از آن به انگلستان رفت و سال‌ها در آنجا زندگی و کار کرد. وی هم‌اکنون ساکن تهران است.

موضوع آثار او اغلب مسائلی است که در جامعه ایرانی با زندگی روزمره و حساسیت‌های اکثریت مردم گره خورده است، جنگ، خانواده، زنان، قهرمانان، ستاره‌ها و چهره‌‌های محبوب، ورزش‌ها و سنت‌های مردمی، رابطه جامعه ایرانی با غرب؛ و اموری از این دست؛ و از این روست که خود آثارش را «هنر مردم» می‌نامد: تصاویر آشنایی که در قالبی نو با رویکردی معاصر ارائه می‌شوند

حسن‌زاده به هنرآفرینی در قالب‌های متفاوت و استفاده از مصالح متعدد، متنوع، و ترکیب مصالح علاقه دارد. بسیاری از آثار او بر پایه چاپ سیلک‌اسکرین که او خود در آن مهارت تمام دارد خلق می‌شوند. کاشی نیز از مصالح مورد علاقه او است که در ترکیب آن با چاپ سیلک و لعابکاری، به بیان هنری تازه‌ای دست‌یافته است.

خسرو حسن‌زاده یکی از پرافتخارترین هنرمندان معاصر ایران است. آثار او در کشورهای بسیاری به نمایش درآمده‌اند و به گنجینۀ برجسته‌ترین موزه های هنری جهان مانند موزه هنرهای زیبای لس‌آنجلس، موزه بریتانیا، موزه هنرهای زیبای هیوستون، موزه آقاخان تورنتو و موزه هنرهای معاصر ایران نگهداری می‌شوند.

گزیده‌ای از آثار این هنرمند از دهه ۱۳۷۰ به بعد، در سال ۱۳۹۷ در گالری ایرانشهر به نمایش درآمد که مجموعه‌های مختلفی چون «یادداشت‌های جنگ»، «تروریست»، «یا علی مدد» و «پهلوانان» و … را شامل می‌شد. این مرور بر آثار به دنبال نمایش جدیدترین مجموعه آثار حسن‌زاده با عنوان «وارهول نجاتم داد» برگزار شد. در سال ۱۴۰۱ نیز نمایشگاهی با عنوان بازگشت رضا موتوری در گالری ایرانشهر برگزار کرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج