۱۳۳۸۲۳۱
۲۵۰۳
۲۵۰۳
پ

مسئولان پارسال چه گفتند و امسال چه می‌گویند؟

صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی گفت : در پاییز سال گذشته صحبت از گفت وگو و شنیدن صدای مردم می‌کردند و حالا صحبت از جریمه، حبس و پلمپ است.

خبرفوری نوشت: صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی گفت : در پاییز سال گذشته صحبت از گفت وگو و شنیدن صدای مردم می‌کردند و حالا صحبت از جریمه، حبس و پلمپ است.

5739986

سوال من از مسئولین این است که ارزش های اخلاقی در جامعه در این مدت که وضع حجاب آزاد گذاشته شد، چقدر تغییر کرده و آیا اصلا تغییر کرده است؟ این سیاست‌های جدید، راه به جایی نخواهد برد، همانطور که در ۴۴ سال گذشته با شکست مواجه شده است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج