۱۳۴۵۴۶۵
۹۶۵۵
۹۶۵۵
پ

افغان‌ها به جای پراید این ماشین را سوار می‌شوند

بدون شک پرتیراژترین و پرفروش‌ترین خودرو داخلی ایران، پراید است. یک خودروی غیر ملی که امتیاز تولید آن از آمریکا به کره و از کره به ایران رسید. سایپا طی سال‌های ۷۵ تا ۹۹ بیش از ۳ میلیون و ۶۱۵ هزار نسخه از این خودرو را تولید کرد و به فروش رساند.

خبر آنلاین: بدون شک پرتیراژترین و پرفروش‌ترین خودرو داخلی ایران، پراید است. یک خودروی غیر ملی که امتیاز تولید آن از آمریکا به کره و از کره به ایران رسید. سایپا طی سال‌های ۷۵ تا ۹۹ بیش از ۳ میلیون و ۶۱۵ هزار نسخه از این خودرو را تولید کرد و به فروش رساند.

افغان‌ها به جای پراید این ماشین را سوار می‌شوند

تینا مزدکی_ در افغانستان اما بنابر آخرین گزارش‌های منتشر شده، نزدیک به امارات متحده عربی که ۷۰ درصد از خودروهای مصرفی آن‌ها از برند تویوتا است، ۹۰ درصد از خودروهای خانوارهای افغان از تویوتا کرولا است. تویوتا کرولاهایی که عمر برخی از مدل‌های آن‌ها به ۲۰ سال نیز میرسد.

به گزارش واشنگتن پست، افغان ها کاملاً راضی هستند که مدل های تویوتا کرولای کارکرده را از سراسر جهان، از جمله نمونه های آمریکایی و ژاپنی وارد می کنند، و در صورت نیاز فرمان آن‌ها را جابه جا می‌کنند.

در کتاب تاریخ خودرو، ۳ نام معتبر جلوه‌ای خاص دارند. فورد تایپ‌T، فولکس واگن بیتل و تویوتا کرولا، خودروهایی هستند که در دوره‌های طولانی عنوان «پرفروش‌ترین خودرو جهان» را از آن خود کرده بودند؛ خودروهایی که می‌توان از آنها به عنوان محبوب‌ترین و موفق‌ترین محصولات کمپانی‌های مادر نام برد.

 

افغان‌ها به جای پراید این ماشین را سوار می‌شوند

طراحان این خودروها اصولا از ساده‌ترین المان‌های جذاب موجود در زبان طراحی هر کمپانی استفاده کرده تا با بهره‌گیری از پیشرانه‌ای کم‌حجم و کم‌استهلاک، کمترین هزینه ساخت را برای کمپانی پدید آورد. خودروهای پرفروش اصولا از دوام و کیفیت ساخت مناسبی برخوردارند و تیپ‌های مختلفی بر حسب ذائقه هر بازار برای خودرو در نظر گرفته می‌شود.

پس از پایان جنگ جهانی دوم و با توجه به بحران سوخت و همچنین جان گرفتن دوباره کارخانجات صنعتی، کمپانی‌های خودروسازی به خودروهای کم‌مصرف روی آوردند. در این بازه زمانی، خودروهای حبابی همچون ب‌ام‌وهای ایزتا، توپولینو، فیات ۵۰۰ و … به دلیل مصرف مناسب سوخت و همچنین سهولت استفاده در سفرهای درون‌شهری، بسیار محبوب شدند. اما در این میان، برخی خانواده‌ها به خودرویی با فضای سرنشین و بار مناسب، اما استهلاک پایین نیاز داشتند. از همین رو، انتخاب‌هایی همچون اپل کَدت و تویوتا کرولا پیش رویشان قرار گرفت.

افغان‌ها به جای پراید این ماشین را سوار می‌شوند

نخستین نسل از این تویوتای مشهور و محبوب در سال ۱۹۶۶، تحت کد بدنه E۱۰ و با پیشرانه ۱.۱ لیتری روی خط تولید قرار گرفت. ۴ سال بعد، یعنی در سال ۱۹۷۰ میلادی دومین نسل کرولا، با کد اتاق E۲۰ و با پیشرانه‌های ۱.۴ و ۱.۶ لیتری (نمونه ۱.۶ لیتری با دو میل بادامک) به بازار راه یافت. در سال ۱۹۷۴ با توجه به استقبال خریداران از دومین نسل این خودرو، تویوتا برای تبدیل نام کرولا به پرفروش‌ترین خودروی جهان مصمم شد و البته موفق هم بود.

تویوتا در طی تولید ۷ نسل از این خودرو تا سال ۱۹۹۶، توانست نام کرولا را به عنوان پرتعدادترین خودروی جهان (تحت نام)، به میزان ۴۰ میلیون دستگاه در کتاب رکوردهای گینس ثبت کند و هنوز هم این نهضت پایدار است؛ در حال حاضر یازدهمین نسل از تویوتا کرولا با کد E۱۶۰ به عنوان پرفروش‌ترین محصول تویوتا در صدر می‌درخشد.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج