۱۳۴۵۹۸۶
۲۸۱۴
۲۸۱۴
پ

وضعیت تهران بحرانی و خفه‌کننده شد

درحالی که از ساعات پایانی شب گذشته آلودگی هوای تهران گزارش شده بود، هم اکنون و در بامداد پنج شهریور، شاخص آلودگی هوای تهران به عدد خطرناک ٣۵۵ رسیده است.

دیده‌بان: درحالی که از ساعات پایانی شب گذشته آلودگی هوای تهران گزارش شده بود، هم اکنون و در بامداد پنج شهریور، شاخص آلودگی هوای تهران به عدد خطرناک ٣۵۵ رسیده است.

با این تفاسیر اگر اخباری مبنی بر بهبود هوای تهران طی فردا اعلام نشود، باید منتظر ماند تا اینکه آیا کمیته اضطرار جلسه برگزار می‌کند یا خیر؟

طبق مصوبه هیئت وزیران در صورتی‌ که میانگین شاخص کیفیت هوای تهران به بالاتر از ۲۰۰ برسد و کمیته اضطرار تعطیلی ادارات استان تهران را تصویب کند؛ پس از تایید رئیس جمهور یا معاون اول رئیس جمهور ادارات استان تهران تعطیل خواهد شد

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج