۱۳۴۹۷۴۳
۶۲۸۰
۶۲۸۰
پ

واکنش آذری‌جهرمی به بایکوت اربعین

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت دوازدهم در صفحه‌ای شخصی خود نوشت: امروز دیدم برخی از بایکوت زیارت اربعین در رسانه‌های بین‌المللی گفته‌اند.

خبر آنلاین: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت دوازدهم در صفحه‌ای شخصی خود نوشت: امروز دیدم برخی از بایکوت زیارت اربعین در رسانه‌های بین‌المللی گفته‌اند.

photo_2023-09-06_12-06-01

از رسانه‌های اسلام هراس که انتظاری جز این نیست، اما بازوی اصلی بایکوت آن تفکری است که آموزش زبان انگلیسی را منع می‌کند، شبکه‌های اجتماعی بین المللی را فیلتر می‌کند و به جای بهره‌گیری از ظرفیت افراد مشهور برای ترویج، با راه اندازی کمپین‌هایی علیه فوتبالیست‌ها و  سلبریتی‌ها آنها را در تقابل با دینداری و نظام قرار می‌دهد.

 

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج