زهردارترین اسلحه روسیه در جنگ با اوکراین
از زمان تهاجم همه جانبه روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، کرملین باید استراتژی جنگی خود را دائماً تغییر می داد چرا که نیروهای این کشور برای از بین بردن مقاومت شدید اوکراین دچار مشکل شده و متحمل خسارات سنگینی شده اند
روزیاتو نوشت: از زمان تهاجم همه جانبه روسیه به اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، کرملین باید استراتژی جنگی خود را دائماً تغییر می داد چرا که نیروهای این کشور برای از بین بردن مقاومت شدید اوکراین دچار مشکل شده و متحمل خسارات سنگینی شده اند.
روسیه از آن زمان هم به تجهیزات نظامی مدرن و هم تسلیحات قدیمی دوران شوروی روی آورده تا بتواند ورق را به نفع خود برگرداند. در ادامه نگاهی به چهار سیستم نظامی کلیدی انداخته ایم که روسیه از آن ها برای این کار استفاده کرده است، از بالگردهای تهاجمی کا – ۵۲ گرفته تا هواپیماهای بدون سرنشین لنست.
۱- هلیکوپترهای تهاجمی Ka-۵۲ “Alligator”
کا -۵۲ یکی از بهترین و مانورپذیرترین هلیکوپترهای تهاجمی در جهان است. این هلیکوپتر قادر است تا سرعت ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت پرواز کند و به یک توپ ۳۰ میلی متری مجهز است. همچنین می توان آن را با موشک های ضدتانک VIKHR، موشک های ATAKA، راکت انداز B۸V – ۲۰ و موشک های هدایت شونده ضدهوایی IGLA – V مجهز کرد.
روتور اصلی کواکسیال هلیکوپتر به قابلیت مانورپذیری آن می افزاید و آن را قادر می سازد تا در ارتفاع بالاتری نسبت به هلیکوپترهای تک روتور اصلی پرواز کند. کا -۵۲ از زمان شروع عملیات ضدحمله اوکراین خاری در چشم نیروهای این کشور بوده است و وزارت دفاع بریتانیا آن را “یکی از مهم ترین سیستم های تسلیحاتی” در عملیات های روسیه در اطراف استان زاپوریژژیا در جنوب اوکراین خوانده است.

این هلیکوپتر مسئول نابود کردن خودروهای زرهی پیاده نظام مانند خودروی زرهی بردلی ساخت آمریکا و تانک هایی مانند لئوپارد ۲ آلمانی عنوان شده است. به گزارش فوربس، اما ناوگان کا -۵۲ روسیه در طول جنگ به شدت ضربه خورده و از نظر تعداد کاهش یافته است، چرا که سیستم های دفاع هوایی اوکراین از جمله استینگر های آمریکایی در مبارزه با این هلیکوپتر بسیار موثر بوده اند.
۲- میادین مین گسترده
ضدحمله اوکراینی ها توسط میدان های مین عمیق و گسترده روسیه نیز متوقف شده است، مانع بزرگی که برخی از نیروهای اوکراینی را مجبور کرد خودروهای زرهی غربی خود را رها کرده و با پای پیاده به جلو حرکت کنند.
اولکسی دانیلوف، دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین در این باره گفته است: «وسعت میدان های مین روسیه، اوکراین را به مین گذاری شده ترین کشور جهان تبدیل کرده است و برخی سربازان در برخی مناطق خاص پنج مین به ازای هر متر مربع کشف کرده اند».
دانیلوف تصریح کرده است که تعداد مین های روسیه “دیوانه کننده” بوده و بر اهمیت حفظ جان سربازان خط مقدم برای اوکراین تاکید کرد: «وظیفه اصلی ما حفظ جان افراد در جبهه است. ما باید درک کنیم که دشمن به خوبی برای این رویدادها آماده شده است و تعداد زیادی از مناطق را مین گذاری کرده است».
۳- پهپادهای لنست
روسیه همچنین از هواپیماهای بدون سرنشین کوچک “کامیکازه” مانند هواپیمای بدون سرنشین Lancet برای حمله به خودروهای زرهی اوکراین، واحدهای توپخانه و دیگر تجهیزات نظامی بهره برده است. لنست که توسط یکی از زیرمجموعه های شرکت تولیدکننده سلاح کلاشنیکف روسیه تولید می شود، برای اولین بار در سال ۲۰۱۹ معرفی شد.
روسیه در حال حاضر از نسخه ارتقا یافته این هواپیمای بدون سرنشین موسوم به لنست ۳ برای حمله به اهدافی در اوکراین استفاده می کند.

جیمز پاتون راجرز، متخصص هواپیماهای بدون سرنشین در دانشگاه دانمارک جنوبی، پیش تر گفته بود که این نسخه قابلیت حمل بار بیشتری دارد و به طور بالقوه امکان عملیات دید اول شخص را فراهم می کند که دقت آن را افزایش می دهد.
به گزارش فوربز، لنست – ۳ بردی در حدود ۴۰ کیلومتر دارد، وزن آن در حدود ۳۵ پوند (۱۵ کیلوگرم) است و با سرعتی در حدود ۱۱۰ کیلومتر بر ساعت حرکت می کند. پاتن راجرز می گوید که این پهپاد در برابر اهدافی مانند تانک های قدیمی تر، خودروهای زرهی سبک و سیستم های توپخانه ای بسیار موثر بوده است.
۴- بمب های دوران شوروی
روسیه همچنین در حال استفاده از بمب های هوایی دوران اتحاد جماهیر شوروی برای پرتاب از هوا به کمک سیستم های تسلیحاتی مدرن است. اولکسی ملینک، کارشناس نظامی مرکز رازومکوف در اوکراین، گفته است که بمب های روسی به دلیل دشواری رهگیری شان، چالش مهمی برای اوکراین ایجاد می کنند.

به گزارش نیویورک تایمز، این بمب ها که بین ۵۰۰ تا ۱,۵۰۰ کیلوگرم وزن دارند، تنها برای مدت کوتاهی در هوا بوده و فاقد سیستم های پیشرانه ای هستند که موشک های مدرن دارند، موضوعی که ساقط کردن آن ها را تقریباً غیرممکن می سازد. بر اساس این گزارش، روسیه همچنین برخی از این موشک ها را تغییر داده است تا بتواند مسافت های طولانی را طی کند.
تبلیغات متنی
-
زنبورها «ویروسها» را در غذا تشخیص میدهند
-
قهرمانی زودهنگام اینتر در سریآ
-
ترامپ عفو مجدد نتانیاهو را خواستار شد
-
فال روزانه دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ | فال امروز| Daily Omen
-
جنجال ستاره فرانسوی در آستانه الکلاسیکو
-
لحظه اصابت صاعقه به یک ساختمان در تبریز
-
فرود اضطراری هواپیمای حامل آقای نخستوزیر در ترکیه
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
شوک جدید تیم ملی به امیر قلعهنویی
-
ایران از عربستان قدردانی کرد
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
سفر ترامپ به چین طبق برنامه انجام میشود
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
ویتکاف: در حال انجام گفتوگو با ایران هستیم
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
مثل افتادن در قعر یک چاه عمیق؛ مردم بیاینترنت ایران
-
ادعای مسدودسازی داراییهای ایران توسط کشورهای عربی
-
پایان یک گروگانگیری عجیب در سراوان بعد از ۱۲ روز
-
خبرگزاری فارس: آمریکا شروط خود را تعدیل کرد
-
حمله حزبالله به خودروی حامل فرماندهان اسرائیل
-
چندین محموله سلاح وارد فرودگاه «بنگوریون» شد
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
-
پیشنهاد دولت برای افزایش دو برابری کالابرگ
-
چند نکته درباره سخنان امام جمعه رشت علیه زنان بیحجاب
-
ادعای ترامپ: پیشنهاد جدید ایران خوب نیست
-
سلام یونایتد به لیگ قهرمانان با شکست رقیب دیرینه
-
ادعای مقام آمریکایی مبنیبر تعطیلی تاسیسات نفتی ایران
-
واکنش یاسر آسانی به پیشنهاد جدید و خبر جدایی
-
ادعای الجزیره درباره محتوای طرح پیشنهادی ایران
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
خبر ناامیدکننده امیرحسین ثابتی درباره اینترنت!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
جنگ از تنگه هرمز به سوپرمارکتها و مراکز خرید رسید
-
داستان یک بیلبورد که آینده قالیباف را پیشبینی کرد
-
حرکات عجیب ترامپ در سخنرانی دیشب سوژه شد
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
مجری فاکسنیوز سلاح جدید انتحاری ایران را معرفی کرد
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
تورم در ایران حتی برای فلافل هم جانشین پیدا کرد!
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر